Партнер рубрики Події

У Тернополі облаштують «Сквер Волонтерів пам’яті Віктора Гурняка»

У Тернополі облаштують «Сквер Волонтерів пам’яті Віктора Гурняка»

У сквері, який знаходиться на площі Героїв Євромайдану, між житловими будинками на вул. Медова та вул. Танцорова, скоро розпочнуться ремонтні роботи.  Ініціативу щодо облаштування на площі Героїв Євромайдану «Скверу Волонтерів пам’яті Віктора Гурняка» подали дружина загиблого бійця АТО Віктора Гурняка – Ірина та його друг – депутат міськради Назар Зелінка. Вони звернулися до громадської ініціативи молодих архітекторів-урбаністів Urban.te щодо створення концепції громадського простору, які розробили концепцію, враховуючи всі пропозиції, в тому числі і ті, які надійшли під час проведених громадських слухань.

Днями міський голова Сергій Надал, проектанти, представники організації Urban.te провели виїзну робочу нараду на цьому об’єкті, під час якої обговорили проект реконструкції та етапи його реалізації.

Роботи будуть розділені на дві черги: цього року відремонтують покриття відпочинкової зони та оновлять вуличне освітлення, а інші заплановані роботи розпочнуть наступного року.

- Загальна вартість проекту складає понад 3 млн. грн., тому спільно, – розповів мер Тернополя. – До Покрови завершиться благоустрій відпочинкової зони та облаштують зовнішнє вуличне освітлення. Інші роботи з ремонту тротуарів, влаштування схеми організації дорожнього руху біля скверу, озеленення, встановлення велопарковок, тощо будуть проведені вже у 2018 році.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up