У Тернополі підлітка на вагоні вдарило струмом

У Тернополі підлітка на вагоні вдарило струмом

30 травня у м. Тернопіль на вул. Новий Світ неповнолітній хлопець, перебуваючи на даху вагону електропотягу, котрий знаходився на колії вагонного депо, отримав ураження електричним струмом та впав.

Про це повідомили в Головному управління ДСНС в Тернопільській області.

Медики швидкої надали потерпілому долікарську допомогу та госпіталізували дитину  в Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню.

Внаслідок удару струмом, хлопець отримав термічні опіки І-ІІ ступенів тулуба, кінцівок, голови, ЗЧМТ, струс головного мозку, забійну рану потилиці.

Відео дня

— На жаль, діти і підлітки піддають себе величезній небезпеці, коли піднімаються на вагони, локомотиви, огорожі, мости та інші залізничні об’єкти заради фотографії, — зазначають рятувальники.

Залізничники вкотре попереджають, що напруга контактної мережі – 27,5 Кв. При наближенні до проводу контактної мережі ближче ніж на 2 метри може виникнути електрична дуга між тілом людини і дротом та завдати електротравму з важкими наслідками для здоров’я.

Об’єкти залізничної інфраструктури — не місце для розваг.

Рятувальники звертаються до батьків не залишати дітей без нагляду і дбати про їх безпеку.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що у Тернополі 14-річного хлопця вдарило електричним струмом, коли він натиснув кнопку домофона на вхідних дверях, одночасно схопившись за мокрі металеві поручні.

 

Читайте також:

У Тернополі 14-річного хлопця вдарило електричним струмом

На Тернопільщині від удару струмом загинув чоловік

8-річну Аню вдарило струмом від автомата, що розігрує іграшки. Ми дізналися подробиці

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up