Партнер рубрики Події

Померла знана у Тернополі бібліотекарка

Померла знана у Тернополі бібліотекарка

Відійшла у вічність Аліна Сологуб. Вона багато років поспіль була заступником директора Тернопільської міської ЦБС.

Сумну звістку 2 квітня повідомили в Тернопільській міській центральній бібліотечній системі.

— Величезне горе спіткало нашу бібліотечну спільноту. Відійшла у вічність СОЛОГУБ Аліна Анатоліївна. З почуттям глибокої скорботи та непоправної втрати ми проводжаємо в останній шлях дорогу нам людину Аліну Анатоліївну, — йдеться у повідомленні.

Дитинство і юність її пройшли у мальовничому селищі на Вінниччині і вже тоді виявилися найбільш яскраві риси її особистості: дисциплінованість, неординарний розум, завзятість у навчанні та праці, націленість на результат.

Відео дня

Після закінчення вузу, Аліна Анатоліївна прийшла працювати у бібліотечну галузь Тернополя. З посади бібліотекаря перейшла на посаду завідувачки бібліотекою, а пізніше багато років поспіль обіймала посаду заступника директора Тернопільської міської ЦБС з основної діяльності, нещодавно вийшла на пенсію, але продовжувала працювати бібліотекарем.

Завжди завойовувала симпатії колег своїм професіоналізмом, умінням домовлятися, розуміти людей та налагоджувати тривалі, міцні стосунки ,засновані на взаємній довірі та доброзичливому відношенні. Тому вона завжди мала багато друзів, колег. Крім цього, її відрізняла висока внутрішня культура, визначні моральні якості та особиста порядність.

— Ми всі знали Аліну Анатоліївну як людину неабияку, розумну та інтелігентну, — пишуть колеги. — Сьогодні скорботний день і ми проводимо Аліну Анатоліївну до її останньої дороги. У такі сумні хвилини завжди сильніше помітні якості особистості людини, що пішла, і гостріше відчувається те, ким вона була, значимість того, що зробила.

Вона багато зробила для розвитку нашої організації, для зміцнення її позицій у галузі. ЇЇ відповідальність і чуйна, щира турбота про людей назавжди залишили слід у наших серцях.

— Ми пам’ятатимемо вас, Аліно Анатоліївно, поважатимемо, любитимемо . Ви – назавжди у наших серцях. Прощайте, — йдеться у тексті співчуття.

 

Читайте також:

Померла талановита хореограф Галина Яровенко

В останню путь провели відомого тренера з Тернопільщини

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Орися Довга

    Вічна Пам'ять і Царство Небесне.Щирі співчуття рідним.
  • Іраїда Гаврилюк-Мацюк

    Царство Небесне тобі, дорога колего. Вічна пам'ять.
  • валентина кравчук

    🙏🏽

keyboard_arrow_up