У Тернополі припиняють опалювальний сезон

У Тернополі припиняють опалювальний сезон

З 00.00 год. 26 квітня 2017 року в Тернополі припинять опалювальний сезон, який відновили 18 квітня. Відповідне розпорядження підписав міський голова 24 квітня.

За інформацією Гідрометцентру, ще 25 квітня у Тернополі будуть спостерігатися несприятливі погодні умови, а вже з 26 квітня по усій Україні прогнозується значне потепління.

З 26 квітня опалення припинять у всіх житлових будинках та лікарнях, школах та інших об’єктах соціальної інфраструктури.

Адже, враховуючи погодні умови, немає потреби опалювати приміщення та нараховувати плату тернополянам за послуги теплопостачання.

Відео дня

А вам було тепло впродовж цього тижня у ваших квартирах? Чи встигли прогрітися радіатори?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Іра

    нууу в когось було тепло з 18 числа...а в мене аж з 23.  Два дня дзвонила в ЖЕК, і за два дня ніхто не прийшов! Батарея потепліла аж в неділю. А платіжка прийде з 18 !)
  • Петро Білецький

    Виключайте бо форточка вже  несправляється, приходиться відкривати половину вікна, а то резиковано бо вітер може подути і сі шиба розібє.
  • Діонісій

    опалення припиняють, воду теж в 00,00 26 числа відключають, ще світло відключій і тоді все !
  • Євгенія Цебрій

    дуже тепло!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up