У Тернополі продавали алкоголь після 22.00 год. Що загрожує порушникам

У Тернополі продавали алкоголь після  22.00 год. Що загрожує порушникам

Два факти продажу алкогольних напоїв у заборонений час виявили працівники управління муніципальної інспекції. Алкоголь продавали у цілодобових магазинах на вулицях Просвіти та Лесі Українки. На порушників склали адмінпротоколи. 

Як повідомляють у прес-службі Тернопільської міської ради, порушників виявили під час чергового нічного рейду цілодобовими магазинами. 

За результатами перевірки, на продавців торговельних об’єктів, що розміщені на вул. Просвіти та Лесі Українки, оформлено два адміністративних протоколи за ч. 2 ст.156 КУпАП.


В управлінні муніципальної інспекції наголошують, що за вказане порушення законодавством передбачено накладання штрафу у розмірі від 30 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (510-1700грн).

Відео дня

Читайте також: Алкоголь вночі у Тернополі купити можна... лише у відкритих пляшках


Нагадаємо, відповідно до рішення сесії Тернопільської міської ради від 8 квітня 2011 року,  у місті діє заборона на продаж пива (крім безалкогольного), слабоалкогольних та алкогольних напоїв в торгівельній мережі міста, за винятком закладів ресторанного господарства, з 22.00 години вечора до 8.00 години ранку.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Игор Патон

    А на Лесі Українки то хто такий мудрий найшовся?
  • Олег Тимчій

    Жд вокзал. Для муніципалів щоб легше шукалось

    Єврей reply Олег Тимчій

    Ніби вони не знають) Просто звідти ім дають на кишеню, а ті, що описані в статті торгують на свій ризик.
  • Petro Skarzhynskyi

    Продавали. Продають. Будуть продавати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:40 Обдарованим учням мистецьких шкіл Тернополя щомісяця платитимуть стипендії 15:00 У лікарні помер військовий з Підгаєччини Роман Юрківський 14:26 Поліція викрила корупційну схему у сервісному центрі МВС на Тернопільщині 13:40 8-річна дитина постраждала в аварії на Тернопільщині Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповнити файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up