Тренінг "Управліня персоналом. Продажі. Якість. Персонал" для рестораторів відбудеться 5-6 листопада. Місце поки що невідоме, а за деталями можна звертатись у Тернопільський туристично-інформаційний центр.
- Олександр Мусатов - один із найкращих ресторанних коучів серед країн СНД, - переконує директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук, який ініціює проведення тренінгу.
Тренінг торкатиметься тем управління рестораном, продажів, якості обслуговування та підбору персоналу.
- Однією із основ якісного прийняття гостей в місті є розвинута мережа закладів харчування, - продовжує пан Ковальчук. - У будь-якому випадку туристи відвідують заклади, що належіть до хоріки ( готелі, ресторини, кав`ярні), тому дуже важливо розвивати гастротуризм.
Довідка: За деталями звертайтесь за телефоном: 098 09 81 303
Читайте також: До Тернополя з`їдуться представники туристичної сфери із всієї України
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 27 від 2 липня 2025
Читати номер