В "Козі" дівчата влаштують гаражний розпродаж свого одягу, взуття і аксесуарів

В "Козі" дівчата влаштують гаражний розпродаж свого одягу, взуття і аксесуарів

Гаражний розпродаж влаштовують 3 грудня в барі "Коза". Організатори запрошують усіх бажаючих придбати якусь річ за низькими цінами або  обмінятися своєю річчю.

Розпродати речі, якими не користуються, вирішили 20 молодих тернополянок. Під час свого Garage Sale вони будуть продавати свій одяг, взуття та аксесуари. Речі, які запропонують на продаж, будуть або новими, або 1-2 рази вживаними. 

 - Зараз всі витягують зимовий одяг, розвантажують свої шафи, - каже співорганізатор розпродажу Ірина Суховолець. - Ідея виникла впорядкувати ті шафи, тому що ми дуже багато накопичуємо непотрібного, багато речей купляється просто для отримання короткочасного задоволення від покупки: не важливо чи підійде вона потім чи ні. Коли таких речей назбирується  багато, дуже добре ними ділитися, тому  ми придумали такий гаражний розпродаж. 

Продавати свої речі буде 20 дівчат. Ціни на розпродажі будуть значно нижчі ринкових, інколи  - навіть символічні. Продавці можуть навіть обміняти свій товар на те, що запропонують відвідувачі, а також можуть подарувати свою річ кому захочуть.

Відео дня

Ірина Суховолець розповіла, що товар, який не продадуть, планують віддати в "Карітас". 

Розпродаж розпочнеться о 12.00 і буде тривати до 16.00. Організатори заходу говорять, що хочуть не тільки "розгрузити" в такий спосіб свої шафи, а й просто весело провести час в дружній атмосфері. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up