Партнер рубрики Події

У Тернополі ремонтують двори: які впорядкують вже цього року і скільки це обійдеться місту?

У Тернополі ремонтують двори: які впорядкують вже цього року і скільки це обійдеться місту?
  • На Злуки вже демонтували старі бордюри та влаштували нові, вклали новий шар асфальтобетонного покриття проїзду та оновили покриття пішохідної частини.
  • Одночасно з цим об’єктом ремонт міжквартальних проїздів та прибудинкових територій проводиться за адресами: вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31; вул. Максима Кривоноса-вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця, 18; вул. Київська, 6.

 

У Тернополі на просп. Злуки підрядна організація виконала ремонтні роботи з відновлення покриття міжквартального проїзду між будинками №19 та №21, повідомили на сайті міськради.

— Під час традиційного ранкового об’їзду міський голова Сергій Надал оглянув стан виконання робіт на цьому об’єкті, — повідомили у міськраді. — Тут демонтували старі бордюри та влаштували нові, вклали новий шар асфальтобетонного покриття проїзду та оновили покриття пішохідної частини.

На вул. Мирона Тарнавського, нагадаємо, триває ремонт дорожнього покриття

Оскільки двори на просп. Злуки, 19 та 21 також потребують ремонту, то цьогоріч заплановано провести їх капітальний ремонт.

Відео дня

До слова, одночасно з цим об’єктом ремонт міжквартальних проїздів та прибудинкових територій проводиться за адресами: вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31; вул. Максима Кривоноса-вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця, 18; вул. Київська, 6.

У міськраді обіцяють на вул. Новий Світ, 93 та 95 відремонтувати прибудинкові території

Які двори і дороги потрапили до титульного списку на ремонт у 2023 році, читайте

Титульний список капітального ремонту та реконструкції об’єктів шляхово-мостового господарства Тернопільської міської територіальної громади на 2023 - 2024 роки

А також 

Титульний список з експлуатації та технічного обслуговування житлового фонду Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік

Читайте також: 

У Тернополі ремонтуватимуть дорожнє покриття ще на п'ятьох вулицях: список

На Тарнавського ускладненим рух транспорту буде до 25 червня

Вулиця Брюкнера перекрита для проїзду, а на Йосипа Сліпого проїзд обмежений

У Тернополі на місяць частково перекриють рух транспорту на Тарнавського

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віка Віка

    Це обійдеться місту дуже дорого, враховуючи що бруківка від Надала значно здорожчала, плюс відкати за інші послуги

keyboard_arrow_up