У Тернополі розпочався XІІ Бібліофест «Працює кожний — перемагаємо разом» (Розклад заходів)

У Тернополі розпочався XІІ Бібліофест «Працює кожний — перемагаємо разом» (Розклад заходів)

На учасників фестивалю чекають презентації нових книг, зустрічі з авторами, майстер-класи та мистецькі виставки.

З 28 по 30 вересня у бібліотеках Тернополя проходитиме дванадцятий щорічний загальноміський фестиваль Бібліофест «Працює кожний - перемагаємо разом».

Як повідомляє міська рада, впродовж трьох фестивальних днів учасники цього заходу зможуть відвідати різноманітні майстер-класи та презентації нових книг, завітати на літературні побачення з улюбленими авторами, мистецькі імпрези, позмагатися у цікавих конкурсах, переглянути виставки творчих робіт тощо.

Відео дня

Відкриття XІІ Бібліофесту відбулося сьогодні, 28 вересня у Центральній міській бібліотеці. Одразу після урочистої частини гостям презентували артбук «Соломія Крушельницька».

29 вересня усі бажаючі зможуть прийти: на презентацію Google проєкту «Літературні музеї України», колоритний майстер-клас «Орнамент для вишиванки», завітати у солодку майстерню «Смакуємо разом: Перемога за нами!». Цього ж дня працюватиме Book-локація «Авторська прем'єра від коронованого письменника»  у бібліотеці–філії №4 для дітей.                     

30 вересня у Центральній міській бібліотеці відбудуться заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та урочисте закриття фестивалю.                  

Ознайомитися детально з програмою XІІ Бібліофесту можна за посиланням.

Зазначимо, що книжкові фестивалі «Бібліофест», приурочені Всеукраїнському дню бібліотек, у Тернополі започаткували у 2000 році. Відтоді вони стали творчим, культурним майданчиком для видавців, авторів та шанувальників книги.

 Читайте також:

У Тернополі для дітей переселенців організували мистецькі гуртки: де і чого навчають

Тернопільська універсальна бібліотека запрошує на безкоштовні курси вивчення польської мови

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up