Партнер рубрики Події

У Тернополі шукають підприємство, яке забруднює каналізаційні стоки

У Тернополі шукають підприємство, яке забруднює каналізаційні стоки
Агресивні стоки з промислової зони Тернополя у нічний період продовжують періодично поступати на одну із насосних станцій. Водоканалівці спільно з правоохоронцями шукають таємниче підприємство.

"На даний момент каналізаційні стоки, що потрапляють на нижню та верхню площадки каналізаційних очисних споруд повністю очищуються, - зазначає директор КП "Тернопільводоканал" Володимир Кузьма. - Проте агресивні стоки з промислової зони Тернополя у нічний період продовжують періодично поступати на сьому каналізаційну насосну станцію, що на вулиці Галицька.

Про це свідчать результати відібраних у цьому мікрорайоні проб стоків. У них зафіксували перевищення концентратів шкідливих речовин за певними показниками більш, ніж у 30 разів по відношенню до стандартних характеристик стоків, які поступають на каналізаційні очисні споруди підприємства. 

Якщо залпові скиди агресивних стоків продовжуватимуться, то активний мул знову почне відмирати і не зможе повноцінно виконувати функцію очистки стоків. Відповідно, ситуація може повторитися".

Відео дня
>Водоканалівці спільно з правоохоронними та контролюючими органами продовжують пошук підприємства чи підприємств-забруднювачів, повідомляє КП "Тернопільводоканал". 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    таке могло статися з будь-ким. водоканал за всім не вгледить. добре, що взяли під контроль і знають, що далі робити
  • Anonymous

    Треба шукати незакону врізку в колектор , а там і підприємство знайдеться чи щось подібне .
  • Anonymous

    пройде пару тижнів і забудуть
  • Anonymous

    пішов дощ і позмивав всьо хто де ср...ав-шукати будуть ще довго поки не подоять місцевий бюджет
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up