Носити маски у Тернополі відтепер не обов’язково

Носити маски у Тернополі відтепер не обов’язково

Рішення прийняв виконком.

На черговому засіданні виконкому затвердили протокол засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді від 17 жовтня.

Цим документом передбачено, що втрачає чинність рішення штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації від 21 вересня цього року, у якому зазначалося про обов’язкове носіння масок у місцях масового скупчення людей.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відео дня

Дане рішення прийняте у зв’язку із тим, що на території Тернопільської громади спостерігається тенденція до стабілізації щодо захворюваності на COVID-19, відтак додаткові карантинні обмеження скасували.

Попри це, рішенням передбачено, що усі структури повинні проводити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №1236 (зі змінами).

Зауважимо, що за даними обласного лабораторного центру, цього тижня на Тернопільщині  реєстрували менше 60 випадків ковіду за день.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Тернополі з 22 вересня встановили додаткові карантинні обмеження. Носіння масок були обов'язковим у ТРЦ, кафе, храмах та транспорті через зростання кількості хворих на COVID-19.

Довідка

На всій території України до 31 грудня триває карантин через COVID-19.

Читайте також

У Тернополі відновили обов’язкове носіння масок

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Балушов Андрей

    Мудрі люди їх у не вдягали за 3 роки, тупі раби пішли на евтаназію і оділи рабський аксесуар)))
  • Ирина

    А що, хтось їх носив?...) Заспокойтеся вже з тим ковідом. Було і загуло.

keyboard_arrow_up