Партнер рубрики Події

У Тернополі уже працює нова тролейбусна лінія

У Тернополі уже працює нова тролейбусна лінія
Нову тролейбусну лінію, яку збудували вулицями густонаселеного житлового масиву «Дружба» - Бережанська - Лучаківського - Будного - Тролейбусна відкрили 30 вересня. Цим напрямком розпочав курсувати тролейбус №11.

«Розвиток електротранспорту є пріоритетом для Тернополя. Ми і надалі плануємо розвивати саме цей екологічний і економний вид транспорту, одночасно удосконалюємо якість обслуговування пасажирів – у міських тролейбусах працює WI-FI, встановлені GPS-навігатори. Тернопільські кондуктори почали тестувати автоматизовану систему оплати за проїзд, - розповідає міський голова Сергій Надал. - За останні роки мережа тролейбусних маршрутів суттєво розвинулася і сьогодні черговим вагомим кроком у цьому напрямку є те, що на масиві «Дружба» збудовано нову тролейбусну лінію»
Очільник Тернополя також наголосив, що за останні чотири роки КП «Тернопільелектротранс» наполовину оновило рухомий склад, адже міською радою було закуплено 22 тролейбуси. Ще чотири прибудуть у місто до кінця року.

Нагадаємо, що за останні роки у Тернополі збудовано три нові тролейбусні лінії: на масиві «Аляска» (вул. В. Великого - Л. Курбаса - Морозенка - Симоненка), у районі обласної дитячої лікарні (вул. Корольова - Сахарова - Купчинського), на масиві «Дружба» (вул. Бережанська - Лучаківського - Будного - Тролейбусна). А у вересні планується розпочати будівництво ще однієї лінії на масиві «Східний» вулицями Протасевича – О. Довженка – Лесі Українки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дуглас

    Так там ж мала двойка їздити, а не 11!
  • Анонім

    30 вересня? Ви з майбутнього статті пишете?
  • Анонім

    Подовжіть режим роботи тролейбусів! З роботи нема чим додому добратись - всі вже в депо ховаються.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up