Партнер рубрики Події

У Тернополі відбудеться Ternopil Open Data Hackathon

У Тернополі відбудеться Ternopil Open Data Hackathon
  • Під час хакатону в одному місці зберуться талановиті люди, які створять нові сервіси на основі відкритих даних Тернополя.
  • Три команди, які презентують найкращі ідеї, отримають фінансування на їх реалізацію.

ІТ-шників, студентів університетів, представників громадських організацій і просто  бажаючих долучитися до трансформації Тернополя запрошують зареєструватися на «Ternopil Open Data Hackathon», де в одному місці зберуться талановиті люди, які створять нові сервіси на основі відкритих даних Тернополя. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Під час заходу учасники дізнаються про відкриті дані та успішні кейси інших міст; зможуть розробити сервіс, мобільний додаток на базі відкритих даних громади; спільно з командою реалізують власні ідеї та отримають відгуки експертів.

Три команди, які презентують найкращі ідеї, отримають фінансування на їх реалізацію.

Відео дня

Коли і де відбуватиметься хакатон?

Субота, 23 листопада, з 9:30 по 17:00 год. Місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

Кому цей захід буде цікавий?

·         Студентам

·         Розробникам та ІТ-спеціалістам

·         Громадським організаціям

·         Волонтерам та активістам

Організатори наголошують, що для участі в хакатоні не обов'язково мати профільну освіту з програмування чи бути спеціалістом в ІТ. Проте шанси створити якісний продукт будуть більшими, якщо у команді буде хоча б одна така людина. Команди повинні складатися від 4 до 6 осіб.

Учасники повинні мати власні ноутбуки!

Якщо немає команди, але є бажання взяти участь?

Реєструйтесь як учасник без команди і організатори сформують всіх без команди в одну. Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/Ternopil_Hackathon 

Участь безкоштовна. Усі учасники будуть забезпечені місцями для роботи в командах, безпровідним інтернетом, харчуванням, кавою та печивом для продуктивного спілкування та роботи.

Організатори хакатону: Центр громадського контролю «Дій!» (проект чеської організації People in Need за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках програми «Transition Promotion Program») та Тернопільська міська рада.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up