У Тернополі відбувся забіг на підтримку захисників «Азовсталі»

У Тернополі відбувся забіг на підтримку захисників «Азовсталі»

Щоб взяти участь у спортивному флешмобі, не потрібно було бути професійним бігуном.

23 липня у Тернополі відбувся забіг на підтримку захисників «Азовсталі».

Організувала спортивний флешмоб на підтримку гарнізону «Маріуполь» – «Біжу за «Азовсталь» Асоціація родин захисників «Азовсталі».

#RunForAzovstal — нагадування світу і нам, що міцні хлопці та дівчата з Азовсталі потребують допомоги та визволення з полону. Не маємо права бути байдужими! — йдеться у повідомленні.

Відео дня

— Вперше від початку вторгнення знайшов в собі сміливість і час на пробіжку. І все завдяки Ксені, яка надихнула та пробігла разом — дякую, — написав тернополянин Роман Задорожний.

Нагадаємо, масові старти всесвітньої спортивної події відбулися одночасно у 15-ти українських містах, а саме: Запоріжжя, Чернігів, Дніпро, Рівне, Черкаси, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Умань, Полтава, Кам‘янець-Подільський, Вінниця та Київ.

Мета забігу – нагадати світу про оборонців Маріуполя, їхній героїзм та беззаперечну відданість своїй державі.

Після завершення заходу організатори пропонували зробити своє фото та викласти у соцмережі з тегом #runforAzovstal. У дописі важливо розповісти про наших сталевих Героїв – оборонців Маріуполя. Чим більше фото з хештегами – тим більше уваги до захисників «Азовсталі», що наразі є вкрай важливим.

Читайте також 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up