У Тернополі виходили крихітного малюка, який народився з вагою 550 грамів

У Тернополі виходили крихітного малюка, який народився з вагою 550 грамів

У Тернопільському перинатальному центрі «Мати і дитина» виходили малюка, який народився з вагою 550-грамів. Тепер хлопчик важить 1450 грамів.

Радісну звістку повідомила завідувачка відділення інтенсивної терапії новонароджених обласного Перинатального центру «Мати і дитина» Неля Скубенко.

— Ще одна перемога! Михайлик, 550 гр, 31 см, 25 тижнів. 55 днів у ВІТН. Вага при переводі 1450 г, — йдеться у повідомленні. — Для когось ці цифри нічого не означають, а для нас і батьків це важка щоденна боротьба. Успішна.
P.S. Дякуємо татові хлопчика, який захищає нас усіх на передовій!

Відео дня

У коментарях Svitlanka Yavorna написала: Читаю пост і сльози. Здоровʼя та доброї долі Михайлику та батькам! Дякуємо Вам за ще одне врятоване життя! Нехай Господь оберігає Батька, щоб якнайшвидше повернувся до свого синочка!

Iryna Kondratova радіє: Вітання, колеги! Ми розуміємо цю гордість та любов. Обіймаю

Оленочка Курилюк-Магеровська коментує: Ми радіємо разом з вами, за такого маленького поспішайку. Нехай він росте здоровий під мирним небом. А Вашому персоналу тільки таких перемог. Такі дітки відчувають ваше любляче серце і вашу віру в них! Сімʼї хлопчика бажаємо якнайшвидше бути усім разом з його татком!

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, щасливу історію маленького Теодора, який народився у Тернополі з вагою 560 грамів.

 

Довідка
Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина»
 — комунальна установа Тернопільської обласної ради, заклад охорони здоров'я ІІІ-го рівня з надання високоспеціалізованої медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям та новонародженим з груп високого акушерського та перинатального ризику, передчасних пологів, що потребують високої інтенсивності лікування на основі використання сучасних перинатальних технологій.

 

Читайте також:

У Тернополі народився малюк вагою 560 грамів: як виходили крихітку

У Перинатальному центрі виходили крихітну Софійку, яка при народженні важила 610 грамів

Вони вижили завдяки професіоналізму лікарів і молитвам рідних

Народився 560-грамовим. Щаслива історія крихітки, якого виходили в Тернополі, а лікували у Львові

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Натуся Крижановська

    Це дуже велика та клопітка робота лікарів!!! Золоті руки!
  • Олена Алєксєєва

    Ви найкращі я в вас вірю
  • Наталія Буртак

    Нехай малятко росте здоровим.
  • Ірина Кальмук

    Неля Володимирівна хороший лікар. Ми її вдячні за донечку. Скоро буде 14 років, як Вона допомогла виходити нашу крихітку 630 грам. Мамі і рідним терпіння і Божої допомоги.

keyboard_arrow_up