Партнер рубрики Події

У Тернополі волонтери далі працюють на дорозі

У Тернополі волонтери далі працюють на дорозі
Збирати кошти на дорозі посеред транспорту продовжують волонтери у Тернополі. Дівчину зі скринькою, яка ходила від машини до машини, можна було побачити 15 грудня після обіду на вул. Руській, навпроти медуніверситету.

Такі волонтери є порушниками, нагадують у поліції. Адже дозволів працювати посеред дороги волонтерам ніхто не надавав. До того ж вони наражають себе на небезпеку, бігаючи між машинами. 
- Відповідно до правил дорожнього руху перебувати пішоходам на проїжджій частині не дозволено, - каже начальник сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Крета. - Ми проводимо рейди, пояснюємо, що такого робити не можна. Проте через деяких час ці люди знову з’являються на дорозі. У них є документи, що засвідчують право на волонтерську діяльність. Але ж не на дорозі. 

До слова, проблема з волонтерами поміж машин у Тернополі не нова. Поліція обіцяє проводити рейди і надалі. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Справді помилка у даті, виправте ))

    Євгенія Цебрій reply Анонім

    добре)
  • Анонім

    Лондоні,Мілані,Нью-Йорку бомжів та чорноти набагато більше вам навішали лапші про європу  хто там був знає
  • Наконечна-Міраж Таня

    Це  стаття з майбутнього, сьогодні ж 15 грудня))
  • Эдуард Дубоделов

    Які рейди,пере...дячити два-три рази кійком по тупорилій харі,зрозуміе моментально!!!!Ви собі уявіть це в Лондоні,Мілані,Нью-Йорку???

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up