Партнер рубрики Події

У Тернополі встановили рекорд: випускниця одягнула сукню із 100-метровим шлейфом. Як це було?

У Тернополі встановили рекорд:  випускниця одягнула сукню із 100-метровим шлейфом. Як це було?
  • Тернополянка продемонструвала сукню із шлейфом, довжиною понад 100 метрів. Одяг виготовили в одній із дизайнерських студій міста. Потім сукню перешиють на спіднички вихованцям одного з інтернатних закладів. 
  • Рекорд зафіксували представники Національного реєстру рекордів України. Довжина - 102 метри 87 см.

Встановлення рекорду "Випускна сукня з найдовшим шлейфом у 100 метрів" відбулось 31 липня на Центральному стадіоні в рамках свята "Випускник-2020". 

Читайте також:  Не всі у  масках, з дистанцією і гарним настроєм: центральними вулицями Тернополя пройшла хода випускників.

Відео дня

 

Рекорд зафіксували у "Національний Реєстр Рекордів України 2020".

 Над образом сукні працює команда відомої тернопільськоі дизайнерки Наталі Стефанчук.

- Своїм рекордом «Випускна сукня з найдовшим шлейфом у 100 метрів» ми хочемо представити наш рідний Тернопіль, як місто з високим рівнем моди та стилю, подарувати позитивні емоції для наших вупускників і впевненість, що у світі все є можливим, якщо ціль поставлена.  - каже дизайнерка. - Адже всі учасники, хто допомагає встановити цей рекорд - це колишні школярі тернопільських шкіл. Найскладнішою є робота над шлейфом. Для його транспортабельності підібрано фасон і тканину відповідно до сукні і забезпечення найменшої ваги при такій потужній довжині.  

 

Сама сукня поєднала ніжно - рожевий нюдовий кольори, які є трендами цього сезону, і насичено акцентуючий відтінок з блиском, вона оздоблена декором ручної роботи, пір’ям і каменями. Для зручності святкування команда Наталі Стефанчук  подбала, щоб сукня була виконана у формі трансформера, а шлейф легко і зручно відокремлювався.

Моделлю стала  Марічка Борисяк із 7-ої школи.

- Іти було не важко, єдине, що було дуже жарко і все, - каже Марія. - Дівчатка, які несли шлейф - великі молодці, так добре впорались із завданням, не зважаючи на свій юний вік. Для мене сцена це не нове. Тому, було не лячно. Я займаюсь танцями і є чемпіонкою світу із сучасних танців і планую далі розвиватись у цій сфері. 

Як розповідає ініціаторка встановлення рекорду Наталія Стефанчук, сукню дизайнери пошили за три дні, саму сукню створили за тиждень. Організатори акції організація "Планета вільних людей".

- Ми хотіли показати, що головне в житті - це досягнення мети. Все в світі можна подолати, якщо бути впевненим в своїх сиоах, - говорить дизайнерка. - Тернопіль - молодіжне місто. Це місто краси, моди та стилю.

Після встановлення рекорду дизайнерка розповіла, що 100-метровий шлейф перероблять на спіднички вихованцям дітям сиротам та дітям із сімей, що потрапили в складні життєві обставини. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (499)
  • Анна

    Блін...та ж то молодь....
    А шлейф вічипили і була у платті. То ж не критикуйте вже стільки.
    І нехай кожен зробить те ,що бажає
  • Настя Горохович

    Фу это не платье, а половая 10 метровая тряпка 🤦🤢
  • Tetyana Stefyenko

    Люди, та як смаку нема, то й не буде ні в Марічки, ні в так сказати "дизайнери". Але ж покажем себе ~вон які поети. Скільки раз написали про 100 м тюлі.
  • Виктория Плетень

    Интересно что там перешывать на, спиднычки, детям с интерната
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up