Партнер рубрики Події

Чи варто встановлювати новорічну ялинку в Тернополі (ОПИТУВАННЯ)

Чи варто встановлювати новорічну ялинку в Тернополі (ОПИТУВАННЯ)
  • Новорічну ялирнку можуть прикрасити декором, який виготовлять діти.
  • Витрати на електрику візьмуть на себе місцеві підприємці, запевняють у міській раді.
  • А яка ваша думка? Пишіть у коментарях.

У Тернопільській міськраді проводять обговорення щодо встановлення святкової ялинки у місті. Допис на цю тему зʼявився на Facebook-сторінці мера Сергія Надала.

— Чи потрібна ялинка на різдвяні свята у Тернополі? Минулого року її не було. Я маю з цього приводу власну думку, але є діти — наші тернопільські діти, діти Героїв, які віддали життя на війні, діти Захисників, які зараз на фронті, і вони висловлюються за встановлення ялинки. Можливо через те, що минулого року їздили в сусідні міста, щоб побачити прикрашену ялинку, — йдеться у повідомленні Надала.

Мер зазначив, що саме діти  Героїв запропонували, щоб ялинка стала символом нашої майбутньої Перемоги. Відтак до її прикрашання долучаться маленькі тернополяни, які разом зі своїми вчителями зроблять патріотичний декор.

Відео дня

— Одразу хочу наголосити! Кошти на ялинку з міського бюджету витрачатися не будуть! Ялинка куплена вже давно, уся святкова ілюмінація теж, — наголосив мер.

За його словами, витрати на електроенергію готові взяти на себе небайдужі підприємці. Якщо не буде електроенергії, ялинка теж не світитиме. 

А яка ваша думка? Чи потрібна ялинка в Тернополі? Пишіть. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що при Церкві святого апостола Петра у Тернополі триває благодійна акція «Листи до Святого Миколая». Всі охочі можуть взяти з ялинки лист та здійснити мрію потребуючої дитини. Таку акцію вже багато років влаштовує спільнота «Францисканська молодь».

 

Читайте також:

Отримали майже 2000 листів до Миколая: як тернополяни можуть здійснити мрії потребуючих діток?

Гірлянди до 2000 гривень, а іграшки по 150: де дешевше та вигідніше купити новорічні прикрас

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (266)
  • Любов Мидло

    Ні.
  • Lyubov Bida

    Гроші дати на війну.
  • Stanislawa Zimirska

    Ні, гроші на зсу
  • Ірина Дутка

    Ні

keyboard_arrow_up