У Тернополі заборонили феєрверки до кінця АТО

У Тернополі заборонили феєрверки до кінця АТО
Використовувати піротехнічні засоби у нашому місті заборонили до завершення АТО. Кафе й ресторанам будуть пояснювати, що "бабах" зараз не на часі.

Відповідне рішення прийняли на виконкомі у зв’язку зі складною ситуацією у державі, численними проханнями жителів міста та правоохоронних органів, зокрема звернення Тернопільського МВ УМВС України в Тернопільській області, пояснюють у міськраді.
- Нарешті! Дуже дякую мерії, що дослухалася до скарг людей, - говорить тернополянка Вікторія Король. - А то дивишся про страшні події на Сході, а за вікном у той час чути "бабах". Це якось моторошно. Я розумію, що весілля та ювілеї ніхто не відміняє через війну, але думаю, без феєрверків на таких забавах можна легко обійтися.
Як зазначено у документі, "На території Тернополя забороняється використовувати піротехнічні засоби (феєрверки) до моменту завершення антитерористичної операції", ідеться у документі.
Роз’яснювальну роботу щодо виконання даного рішення буде проводити управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів серед закладів громадського харчування, ресторанного та готельного господарства, а контролювати та інформувати про виконання даного рішення повинне управління муніципальної поліції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анастасия Малько

    Дурістіка!!! Те, що організовано Міською радою на часі....А те, що люди святкують весілля - не на часі. Країна подвійних стандартів!
  • Оля

    молодці. Нарешті!
  • Мішанець Оксана

    тоді чому кожної суботи і неділі на весілях гахкають.сидиш і прислухаешся.значить і в кожному ресторані заборонити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up