Партнер рубрики Події

У Тернополі зниклого хлопчика шукав весь особовий склад поліції

У Тернополі зниклого хлопчика шукав весь особовий склад поліції

6-річний Андрійко зник у Тернополі в обід 26 лютого. Дитину оперативно знайшли правоохоронці.

Поліцейські встановили місце знаходження малолітнього мешканця обласного центру.

Андрійко зник сьогодні, 26 лютого, близько обіду в Тернополі. На його пошуки був орієнтований весь особовий склад поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хлопчика знайшли в одному з громадських закладів харчування. З ним усе добре. Правоохоронці передали його батькам.

Відео дня

Поліцейські вдячні усім, хто відгукнувся і допоміг у розшуку дитини.

 

Як діяти, коли зникла дитина

Будь-яка дитина може загубитися, тому батькам варто знати, як діяти в таких ситуаціях. Що робити, куди телефонувати та на що звертати увагу, повідомляє Інформаційне агентство АСС.

1. Перш за все, обдзвоніть всіх, хто міг зустрічати загублену дитину: батькам однокласників або самим однокласникам, вчителям, вихователям дитячого садочка. Намагайтеся самостійно з'ясувати, де в останній раз бачили вашу дитину, огляньте місця збору місцевої молоді, спортивні і дитячі майданчики, гаражі, розташовані недалеко від вашого будинку

2. Якщо впродовж години не знайшли дитину, наберіть 102 і повідомте про те, що трапилося – поліція зобов'язана відреагувати. У найближчому відділенні поліції напишіть заяву про зникнення. Крім поліції, яка зобов'язана займатися розшуком зниклих людей, існують громадські організації, де працюють професіонали і волонтери. Для пошуків використовуйте всі способи - Інтернет, пресу, телебачення і т.д. Служба розшуку дітей ГО «Магнолія»: телефон 116-000 (з мобільного безкоштовно). 

3. Якщо у дитини є мобільний, але він не відповідає, зателефонуйте оператору і попросіть визначити місцезнаходження телефону.

4. Постарайтеся підключити до пошуку дитини якомога більше друзів, знайомих і товаришів по службі. Якщо дитина зникла за містом або в лісі, організуйте для пошуків якомога більше людей. Не припиняйте пошуки навіть вночі.

5. Не можна лаяти або карати дитину, як тільки вона знайдеться. Зрозумійте: вона теж налякана. Витримайте паузу, щоб заспокоїтися, а потім серйозно поговоріть. Розкажіть про свої почуття, як ви переживали за дитину. Якщо дитина зникла з власної ініціативи, попросіть її пообіцяти вам більше так не чинити. Також чесно розкажіть, чим може загрожувати її зникнення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Наталя Романюк

    Дати йому причуханки
  • Maria Shevchuk

    Слава Богу!!!Добре що хлопчинка дома!!
  • Ванкевич Мар'яна

    Не пишіть брехню,хлопчика знайшла не поліція!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up