Партнер рубрики Події

У Вишнівці перекривали дорогу. Все через вбивство Іринки Мукоїди (оновлено)

У Вишнівці перекривали дорогу. Все через вбивство Іринки Мукоїди (оновлено)
  • На трасі Збараж-Кременець утворився затор – зупинились десяток вантажівок, рейсові автобуси і легковики.
  • Станом на 10.00 рух транспорту відновлено.
  • На місці є й поліція. Вишнівчани не збираються залишати місце протесту.

Негайно знайти та покарати убивцю 17-річної Іринки Мукоїди вимагають її односельчани – мешканці Вишнівця, що у Збаразькому районі.  

Люди перекрили трасу у Вишнівці - перехрестя, трохи нижче церкви, де востаннє відспівували по-звірячому убиту дівчинку та неподалік місця, де знайшли її тіло.

Невдовзі односельці розділились, коли помітили, що машини об’їжджають місце акції протесту. Тому траса у Вишнівці станом на 8.40 вже перекрита у двох місцях.

Відео дня

Про це редакцію повідомили однокласники загиблої Іринки.

Нагадаємо, вчора, 28 червня, у рідному селі поховали Іринку Мукоїду.

Ще під час похорону односельці обурювались, що поліція досі не впіймала того, хто познущався та убив їхню односельчанку. Та попереджали, що перекриватимуть трасу.

Міжнародна траса у смт.Вишнівці вже розблокована, запевнили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області.

  • Місцеві мешканці вимагали від працівників поліції термінового розкриття вбивства сімнадцятилітньої дівчини, - кажуть у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. - Люди стверджували, що правоохоронці недостатньо прикладають зусиль, аби знайти кривдника випускниці.

Люди вийшли близько 8 ранку на трасу, яка проходить через Вишнівець на Рівне, і безперервно переходили дорогу, тим самим блокуючи проїзд. Частина транспорту об'їжджала зі сторони Кременця, інші намагалися проїхати польовими дорогами. Проте маршрутки, автобуси та вантажівки стояли і чекали. На місце перекриття виїжджали керівник ГУНП Олександр Богомол, його заступник Степан Яцух та очільник місцевого відділення поліції Віталій Присяжнюк.

Олександр Богомол спілкувався з людьми, вислухав їхні вимоги та побажання, - пояснили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. - Він пояснив пікетувальникам, що будь-які деталі щодо розкриття вбивства розголошувати правоохоронці не мають права, оскільки це може зашкодити слідству.

Зустрівся головний поліцейський краю і з родиною загиблої дівчини. Олександр Богомол пообіцяв зробити усе можливе, аби винні були покарані. Сім'я випускниці матиме доступ до ходу розслідування і їм в першу чергу повідомлятимуть усі деталі справи.

Довідка

Начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол звертається до усіх, хто щось бачив чи чув, хто проїжджав повз місце злочину і має в автівках відеореєстратор, допомогти слідству та повідомити будь-яку інформацію за номерами телефонів у Збаражі:(068) 346-73-46, (096) 490-54-40, (03550) 2-12-45, у Тернополі - (0352) 27-12-58, (067) 471-66-23.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up