У зону ООС поїхали поліцейські Тернопільщини

У зону ООС поїхали поліцейські Тернопільщини

Під звучання різдвяної коляди та з побажаннями легкої служби у середу, 9 січня, проводжали у двомісячне відрядження поліцейських Тернопільщини. Хлопці нестимуть службу на сході нашої держави в зоні проведення операції об'єднаних сил. Одне з основних побажань начальника поліції краю Олександра Богомола - це дотримання дисципліни, законності та повернутися додому здоровими.  

- Вам гарної дороги, дякую батькам, родинам, що сьогодні прийшли провести наших колег. Умови роботи та несення служби - задовільні. Наші бійці забезпечені всім необхідним для несення служби.  Поліцейські нашого краю ще з травня 2014 року несуть службу спочатку в зоні проведення антитерористичної операції, а сьогодні в зоні проведення ООС. Із словами вдячності та надією про припинення неоголошеної війни в східній частині України звернувся до бійців і голова Тернопільської області Степан Барна.  

 

Відео дня

 

- Дякувати Богу, що ви поверталися завжди цілими додому. Це тому, що у вас був присутній елемент патріотизму, порядку та самодисципліни. Вірю в те, що прийде час, коли ми перестанемо здійснювати ротації на схід України, бо і в Донецькій, і в Луганській областях замайорять українські прапори.  

 

 

Ця поїздка на схід відбувається в дещо зміненому складі. Серед поліцейських - двадцять сім бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» та троє працівників патрульної служби. Останні їдуть у таке відрядження вперше. Олександр Богомол сподівається, що колеги з досвідом підтримають новоприбулих хлопців.  

 

- Працівники патрульної поліції в Тернопільській області вперше їдуть на схід України спільно з ротою "Тернопіль". Надіємося, що від хлопців з роти наберемося досвіду і будемо спільно нести службу, - каже  заступник командира взводу ТОР управління патрульної поліції Тернопільської області Тарас Пендрак.  

 

 

Забезпечення пропускного режиму на блокпостах при в'їзді та виїзді із зони проведення операції об'єднаних сил - одне з основних завдань поліцейських Тернопільщини. Окрім цього бійці стежитимуть за громадським порядком на ввіреній їм території.  

 

 

- Це контроль машин та людей, які будуть в'їжджати на нашу територію, або тих, хто виїжджатиме за межі підконтрольної Україні території, - розповів Петро Рафалюк - поліцейський  роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль».  

 

 

Провести побратимів у далеку дорогу прийшли товариші, рідні, дружини і діти воїнів. Традиційно, перед виїздом їх благословив представник духовенства. Після спільної молитви за мир в Україні хлопці вирушили в далеку дорогу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Белон

    мусор
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up