Волонтерка Лілія Мусіхіна: "Я за трансплантацію органів в Україні"

Волонтерка Лілія Мусіхіна: "Я за трансплантацію органів в Україні"
  • Щоб привернути увагу до проблеми з трансплантації органів в Україні, волонтерка підтримує флешмоб. 
  • І ще таким чином хоче допомогти зібрати кошти на пересадку кісткового мозку 30-річній Наталії Єлагіній з Білої Церкви.

 

- Я уже не вперше стараюсь допомагати людям з потребами пересадки органів,  каже Лілія Мусіхіна. - І зіштовхувалась з тим, що навіть, коли люди готові жертвувати якимись своїми органами комусь нерідному, то в Україні це неможливо. 

Причину у тому, як пояснює жінка, що досі не прийнятий закон ні про презумпцію згоди, ні презумпцію незгоди в трансплантології. 

- І таким чином ми намагаємось зробити усе від нас можливе, щоб нагадати, що прийняття цих законів життєвонеобхідне для того, щоб рятувати людей, - продовжує Лілія. - І моя знайома Ірина Кардинал зараз у Парижі займається збором коштів для Наталії Єлагіної. Ми підтримали її флеш-мобом і нагадали людям, що в Україні потрібно змінити законодавсто з приводу донорства. 

Відео дня

Суть флеш-мобу у тому, щоб всі, хто підтримує його, сфотографувались з табличкою - "#диво для Наталі і #трансплантація кісткового мозку в Україні". Пожертувати певну суму на лікування жінки та передати естафету трьом наступним людям. Лілію Мусіхіну підтримали її колеги з роботи. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діонісій

    в Україні не можна таке дозволяти.
  • Орися

    Та я вже думала, що та баба десь зникла, нарешті, на щастя... А воно знову свою пику піарить, простругатися від вигляду тієї, так званої, волонтерки хочеться. Думаю, що, практично, кожен з тернополян допоміг нашій армії більше, ніж оце чудо, яке нічого не робить, а тільки свої фотки усюди пхає.
  • Anonymous

    Так у чому проблема,заповідай себе,щоб при аварії тебе розібрали на запчастини. Хіба це заборонено?Чи мова про трансплантацію за замовчуванням,без згоди??? І це у цій наскрізь корумпованій державі,з рагулями які маму рідну на 7 айфон поміняють? Скільки таких Оль,Петь і решту,розберуть на запчастини за замовленням?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up