Партнер рубрики Події

Унікальний автобус-швидку вже передали військовим. А як він виглядає зсередини?

Унікальний автобус-швидку вже передали військовим. А як він виглядає зсередини?
  • «Цей автомобіль швидкої допомоги з любов’ю подарували хоробрим людям України жителі Манчестера. Слава Україні!!!»
  • Двоповерховий транспортний засіб для надання первинної медичної допомоги може  врятувати не одне життя наших захисників.

Унікальний автобус-швидку допомогу передали військовим 6 травня.

— Передаю в надійні руки з Божим благословенням і освяченням архієпископом Тернопільським і Бучацьким Тихоном єдину і найбільшу в Міністерстві оборони швидку допомогу, — повідомив на власній сторінці у Фейсбук тернополянин, радник міністра МВС Михайло Апостол. — Дякую українській громаді в Манчестері , дякую своїй команді за щоденну і повсякденну працю, на перший погляд і непомітну, задля нашої спільної перемоги над окупантом.

Відео дня

Двоповерховий автобус-швидку допомогу Михайло Апостол днями пригнав з-за кордону. Каже, це дуже серйозний транспорт  для військових. Таких в Україні ще немає. І коштує таке авто ой як немало.

На автобусі на жовто-блакитному тлі українською та англійською мовами напис: «Цей автомобіль швидкої допомоги з любов’ю подарували хоробрим людям України жителі Манчестера. Слава Україні!!!»

— Унікальний автомобіль для надання первинної медичної допомоги, який врятує не одне життя наших захисників, — каже Валерій Бачинський. — Велика подяка Михайлу Апостолу, нашому землякові, який зосередив всі свої зусилля та енергію для надання допомоги нашим воїнам. Слава Україні! Героям Слава!

Михайло Апостол натомість наголошує, що це заслуга всієї команди, передусім Віталій Равлюк, Igor Apostol,Віктор Мартинюк та української громади Манчестера. Та наголосив, що кожен робить свою справу задля нашої перемоги.

Із митницею теж проблем не було. Як поділився Михайло Апостол, він вражений іншим — чіткою, оперативною, злагодженою роботою нашої митниці. І наголошує, що не почув жодного нарікання. Чого не скажеш про митні органи інших країн. В деталі наш земляк не вдавався.

6 травня біля готелю «Тернопіль» автобус освятили і передали військовим. Заради безпеки ми не називатимемо, куди саме поїде з нашого міста унікальний транспорт і де саме його використовуватимуть. Зазначимо лише, що дістався він не тернопільській бригаді. Проте точно допоможе врятувати життя військових України.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Наталя Деркевич

    щира подяка людям за допомогу!
  • Maria María

    Дуже дякуємо за підтримку
  • Люба Руднянин

    Дякуємо вам
  • Галина Кіндрат

    Я вчора бачила цей автобус на світлофорі біля  Обнови,подумала ,що привезли ранених,а то він буде в Тернополі -ДЯКУЄМО

keyboard_arrow_up