"Ураааа, наш Мілашка знайшовся": маленькому хлопчикові із Тернополя повернули його собачку

"Ураааа, наш Мілашка знайшовся": маленькому хлопчикові із Тернополя повернули його собачку

Маленький Давидко радіє тому, що повернувся його песик. Йоркширський тер'єр, який зник у центрі міста, на вулиці Івана Франка, ще 19 червня, повернувся. Про це повідомили власники собаки.

Власники зверталися до тернополян через соцмережі та ЗМІ. Вони просили повернути собачку за винагороду.

- Син Давид дуже сумує за "Мілашкою", так він назвав його. Цьому маленькому чуду лише три місяці. Він ще зовсім беззахисний, - розповідав власник одного із салонів краси Микола Онищук. – Ми його самі недавно стригли, у нього на спинці добре помітна вистрижена ділянка. Тому собаку легко впізнати серед інших.Він зник буквально за хвилину, його могли викрасти.

Відео дня

З надією на чудо тернополяни постили фото тварини у різних групах. І ось чудова новина - собака повернувся.

- Подзвонив чоловік і сказав, що собачка у них, прибився, вони його доглядають, але незнайомець погодився повернути його господарям, - розповідає Миколай.

За повернення чотирилапого господар, як і обіцяв, віддячив чоловікові матеріально. Також пропонував сертифікат на безкоштовне обслуговування у салоні, але той відмовився. 

- Світ не без добрих людей. Завжди вірте у краще, і воно здійсниться, - наголосив тернополянин.

Син Давид дуже тішиться, що Мілашка повернувся. Тепер від нього - ні на крок. 

Ось такий Хепі-енд.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Люба Джус

    поводок купіть.
  • Андрій Хвіст Рассказов

    От і добре...
  • Марія Мариняк

    Такі собачки дуже лякливі,тримати на вулиці тільки на поводку.Бережіть,тому що він переніс великий стрес
  • anonim7xm1

    "прибився" так так спіз_ли але коли пішов розголос по соціальних мережах то зрозуміли, що загнати песика не вийде, бо попадуться, то краще відати аби проблем не було... це добре, що відали песика!!! як не крути але краще було-би аби поліція допитала їх, і перевірила чим дані особи займаються. сьогодні песик появиться в них, а завтра дитини маленька.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up