Партнер рубрики Події

Усі прем'єри травня: що покажуть в тернопільських кінотеатрах

Усі прем'єри травня: що покажуть в тернопільських кінотеатрах

16 фільмів надійдуть у травні в український кінопрокат. Дивіться нову добірку, і обирайте, які прем'єри варто відвідати.

Про прем'єри фільмів в Україні у травні повідомляє kinofilms.ua.

Вартові Галактики 3 (2023)

Прем'єра в Україні — 4 травня 2023.

Третя частина пригод Зоряного лицаря, Гамори, Дракса, Ракети і Грута.

Відео дня

Жанри: бойовиккомедіяпригодифантастика
Країна: США

Нові пригоди Ернеста й Селестіни (2022) 

Прем'єра в Україні — 4 травня 2023

Ернест і Селестіна – найкращі друзі. І нехай один із них ведмідь, а другий – мишеня, вони завжди разом крокують назустріч пригодам. Цього разу вони вирушають до рідного міста Ернеста – саме тут мешкають найталановитіші музиканти у світі. Однак після прибуття герої виявляють, що там уже багато років заборонено музику. Разом зі своїми новими друзями та таємничим злочинцем у масці Ернест та Селестина мають зробити все можливе, щоб повернути радість у країну ведмедів.

Жанри: мультфільмпригодисімейний
Тривалість: 1 г. 20 хв.
Країни: Франція, Люксембург

Безмежність (2022)

Прем'єра в Україні — 4 травня 2023

Рим, 1970-ті. Молода родина Боргетті переїжджає до омріяної квартири у престижному районі. Але сім'я вже не така щаслива, як раніше. Клара і Феліче більше не кохають одне одного, але не можуть змусити себе розлучитися. Клара намагається поєднати ролі хорошої дружини і одночасно матері трьох дітей, але напруження зростає. Найстарша донька Адріана, якій щойно виповнилося 12 – найуважніший свідок сварок між батьками. На знак протесту вона раптом відкидає своє ім'я, свою особистість, і хоче переконати всіх, що тепер вона хлопчик, і ця впертість доводить до краю і без того тендітний сімейний баланс. Мати розуміє, що має зробити що завгодно, аби діти і вона сама були щасливими…

Жанр: драма
Тривалість: 1 г. 37 хв.
Країни: Італія, Франція

Інспектор Сан. Таємниця Чорної Вдови (2022)

Прем'єра в Україні — 4 травня 2023

Події розгортаються у 1934 році. Ми рідко роздивляємося комашок, а дарма. Усі вони особливі та унікальні і кожен має свою місію. Детективами зазвичай працюють павуки. Інспектора Сана вважають одним із найгеніальніших представників своєї професії. Аби викрити чергового злочинця він подолав півсвіту. Із рідного Сан-Франциско він дістався до Шанхаю і зрештою зловив тут свого запеклого ворога. Час повертатися додому. На гідролітаку, яким подорожуватиме Сан, стається вбивство. Для інспектора ділом честі є розкрити цю справу.

Мультфільм «Інспектор Сан. Таємниця Чорної Вдови» знято у іспанській провінції Наварра. За жанром це – дитячий детектив. При цьому рівень жартів зацікавить і дорослих. Сценарій до мультфільму був написаний ще у 2013 та виборов тоді приз за кращий сценарій на одному з профільних конкурсів. Над реалізацією сценарію працювало понад 120 мультиплікаторів впродовж двох з половиною років.

Жанр: мультфільм
Тривалість: 1 г. 28 хв.
Країна: Іспанія

Мізантроп (2023)

Прем'єра в Україні — 11 травня 2023.

Десятки жертв, яких нічого не пов'язує. Один майстерний вбивця, що не залишає доказів. Він не зупиниться сам, але щоб його спіймати — треба думати як він. Поліція та ФБР ведуть загальнонаціональне полювання, в яке щодня втручаються політики та медіа. Але в команді досвідченого агента Ламарка (Бен Мендельсон) є ключ до розуму вбивці – молода офіцерка Елеонор Фалько (Шейлін Вудлі): перша на місці злочину, перша, хто виходить на Його примарний слід…

Жанри: бойовикдетективдрамакриміналтрилер
Тривалість: 1 г. 59 хв.
Країна: США

Знову любов (2023)

Прем'єра в Україні — 11 травня 2023

Втративши любов всього життя молода дівчина з усіх сил намагається жити далі. Щоб пережити біль втрати вона починає слати смс-ки на колишній номер коханого ділячись з ним почуттями, про які вже не зможе сказати. Проте вона навіть не підозрює, що по той бік екрану знаходиться хлопець, якому випадково дістався цей номер. Так декілька смс назавжди змінюють життя двох незнайомців. Дивіться романтичну історію кохання з ексклюзивними піснями від Селіон Діон!

Жанри: драмакомедіямелодрама
Країна: США

Обережно, кінь (2023)

Прем'єра в Україні — 11 травня 2023.

Успішний в минулому каскадер Луо зараз безробітний, і ледь зводить кінці з кінцями, фотографуючись з туристами разом зі своїм відданим другом-конем. Але борги дають про себе знати, коли банда колекторів починає полювання на парочку, щоб відібрати коня і продати його на аукціоні. Старі навички з бойових мистецтв допомагають розправитися з переслідувачами і несподівано роблять Луо з конем суперзірками тік-току. Вірусне відео доходить до студійних босів, і тепер у Луо є другий шанс відродити кар’єру! Але вередливий кінь ніяк не хоче виконувати необхідні трюки…

Жанр: комедія
Тривалість: 2 г. 6 хв.
Країна: Китай

Чорний лотос (2023)

Прем'єра в Україні — 11 травня 2023.

Колишній спецназівець самотужки починає війну проти злочинного синдикату на вулицях Амстердама. Йому потрібно здолати еліту місцевого кримінального світу, щоб врятувати доньку свого друга.

Жанри: бойовиктрилер
Тривалість: 1 г. 30 хв.
Країни: США, Нідерланди

Фоловери (2022)

Прем'єра в Україні — 11 травня

У центрі сюжету трилеру «Фоловери» – актриса та ведуча стрімів, яка нарешті знайшла свою нішу і починає здобувати популярність. Для наступного епізоду її найняли, щоб написати завершення сценарію у хатинці, розташованій у віддаленій місцині. На місці співавтор передає дівчині сценарій, у якому вони вони обоє, схоже, є головними героями. Однак чоловік не такий, яким здається, і навіть гроші уже не важливі, адже героїня може заплатити за цю пригоду…своїм життям.

Жанр: трилер
Тривалість: 1 г. 35 хв.
Країна: США

Повернення в Сеул (2022)

Прем'єра в Україні — 11 травня

Двадцятип’ятирічна француженка вперше повертається до Кореї, країни, де вона народилася до того, як її усиновила французька пара. Вона вирішує розшукати своїх біологічних батьків, але її подорож отримує несподіваний поворот.

Жанр: драма
Тривалість: 1 г. 59 хв.
Країни: Франція, Німеччина, Бельгія, Південна Корея, Румунія, Камбоджа, Катар

Форсаж 10 (2023)

Прем'єра в Україні — 18 травня 2023

Передостання пригода легендарного гонщика Домініка Торетто та його родини.

Жанри: бойовикдетективкримінал
Бюджет: $340 000 000
Країна: США

Герої золотих масок (2022) 

Прем'єра в Україні  — 18 травня

Жанри: комедіямультфільмпригоди
Тривалість: 1 г. 28 хв.

Хоробрі серця (2021)

Прем'єра в Україні — 18 травня 2023.

У серпні 1942 року, під час Другої світової війни, шестеро єврейських дітей тікають від нацистів і знаходять притулок у старовинному замку Шамбор, де переховують твори мистецтва з Лувру. Але фашистські шукачі швидко виходять на слід і вже передчувають подвійну здобич. Тож вихователям треба терміново вирушати з дітьми якнайглибше в ліси, намагаючись заплутати сліди і врятувати малих. Вигадуючи дорогою засоби, щоб виснажлива подорож здавалась лише веселою пригодою.

Жанр: драма
Тривалість: 1 г. 32 хв.
Країни: Франція, Бельгія

Русалонька (2023)

Прем'єра в Україні — 25 травня 2023.

Рімейк діснеївського мультфільму «Русалонька».

Жанри: мелодрамамюзиклпригодисімейнийфентезі
Країна: США

Місія Кандагар (2023)

Прем'єра в Україні — 25 травня 2023.

Жанри: бойовиктрилер
Країна: США

Лицарі Зодіаку (2023)

Прем'єра в Україні — 25 травня 2023.

У центрі сюжета Сейя — свавільний підліток з вулиці, який заробляє на життя в боях без правил. У нього лише одна мета: заробити коштів, щоб відшукати викрадену багато років тому сестру. Під час одного з боїв хлопець проявляє у собі містичні надприродні здібності, про які навіть не підозрював. Тепер ставки зростають і хлопцю потрібно прийняти нового себе та пожертвувати усім, щоб зайняти законне місце серед Лицарів Зодіаку.

Жанри: бойовикпригодифентезі
Країни: США, Японія

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли про кінопрем'єри квітня.

 

Читайте також:

 Прем'єри фільмів в Україні у квітні — не пропустіть найцікавіше

П'ять фільмів про Христове Воскресіння

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up