В єпархії показали, який вигляд всередині має новий дитячий садок на Парковій (ФОТО)

В єпархії показали, який вигляд всередині має новий дитячий садок на Парковій (ФОТО)

Дитячий садочок буде з християнським спрямуванням.

Тернопільська міська рада спільно з Тернопільсько-Зборівською архиєпархією УГКЦ невдовзі відкриють ясла-садок №7 «Ангелятко» по вул. Паркова, 12.

29 жовтня 2021 року сесія міської ради дала згоду на роботу дошкільного освітнього закладу. Садочок розрахований на 40 місць, буде сформовано 2-3 групи, в тому числі є можливість створити умови для здобуття дошкільної освіти дітьми з особливими освітніми потребами.

Метою створення даного дитячого садочку є виховання дітей згідно з християнськими цінностями, якими живе і проповідує Українська Греко-Католицька Церква, повідомляє пресслужба архиєпархії.

Відео дня

Ремонтні та реконструкційні роботи почалися у 2020 році. Тернопільсько-Зборівська архиєпархія власними коштами повністю перебудувала дане приміщення, провела капітальний ремонт, утеплила фасади будівлі та забезпечила усю необхідну матеріально-технічну базу згідно з державними нормами для комфортного перебування дітей.

Керівництво навчального закладу запрошує дітей для розвитку і навчання у дусі християнського віровчення. Для цього потрібно звернутися в управління освіти Тернопільської міської ради за загальною чергою до садочку №7. Однак, батьки дитини мають надати керівництву закладу заяву-згоду, щоб їхня дитина виховувалася на основі християнських цінностей.

Читайте також Коли запрацює і як виглядатиме садок на Парковій, у приміщенні якого збиралися безхатченки

У Тернополі запрацює новий дитячий садок

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Тарнавський Назар

    Виховують маленьких свободівців і надалят🤓
  • Тетяна Ходякова

    Треба дбати про дітей, бо це наше майбутнє,виховувати їх справжніми християнами. Ви про яку програму для цих діток говорите, що зовсім не розумієте про яку вікову категорію йде?Виховувати так, щоб діти у майбутньому жили за 10 заповідями Божими. Нехай виховує церква, бо деяким сучасним батькам на це нема часу і бажання. А ще деякі батьки самі не вміють виховувати...

    Іван Піп reply Тетяна Ходякова

    Тетяна Ходякова
    Особливо четверту заповідь про Святу Суботу!!
    Ну ще й би дотримуватися обрізання крайньої плоті у хлопчиків, як то бог заповідав…..
  • Анатолій Пасічник

    як хитро ТМР Надала примазується до чужої праці, надалофіли розпинають груди і екзальтовано кричать - Надал молодець!
  • Іра Тофель

    Ціна

keyboard_arrow_up