В кабінеті Чортківського міського голови відбулося … весілля

В кабінеті Чортківського міського голови відбулося … весілля

У рамках пілотного проекту «Шлюб за 24 години» урочиста церемонія укладання шлюбу вперше відбулася в кабінеті міського голови Володимира Шматька.

Святкові декорації, теплі слова ведучої, а також власноруч відкорковане шампанське міським головою створили незабутню атмосферу для щасливих наречених Яни та Шимона. Про це повідомляє Чортківська міська рада. 

- Будівля міської ради має поважний вік. За майже сто років чого тут тільки не відбувалося: змінювалася влада, вирішувались людські долі, але весілля у кабінеті мера ще не було, - прокоментував цю подію міський голова Чорткова Володимир Шматько. - Я дуже радий, що ви знайшли один одного, що сьогодні поряд з вами батьки. Цінуйте такі моменти! Любіть один одного, не просто на словах, а вчинками! Живіть у мирі та злагоді! Будьте відповідальними за свій вибір. І звичайно, не забувайте про Чортків.

Відео дня

Нагадаємо, віднедавна чортківчани приєдналися до проекту “Шлюб за 24 години”. Раніше пілотний проект Мінюсту реалізовували тільки в Тернополі. 

Для того, аби не чекати 30 днів і оформити шлюб вже наступного дня, або через декілька днів, нареченим потрібно звернутися до КП «Чортків дім» або Чортківського міськрайонного відділу РАЦС, подати заяву та заключити договір про проведення шлюбу у письмовій формі. 

Молодятам пропонуватимуть вибрати локацію урочистої церемонії: кабінет міського голови, гору Юрчинських, територію КП “Парковий культурно-спортивний комплекс”. У майбутньому кількість локацій може змінюватись. Церемонію вестиме ведучий із музичним супроводом.

Тариф за надання послуги з реєстрації шлюбу за 24 години затверджено рішенням виконавчого комітету від 22 грудня 2017 р. № 501 «Про затвердження тарифу за надання послуги з реєстрації актів цивільного стану у розмірі: 1400 грн. – у робочі дні, 2000 грн. – у святкові дні, а для учасників АТО ця послуга безкоштовна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up