В одній із громад Тернополя оголосили п'ятиденну жалобу за загиблим військовим

В одній із громад Тернополя оголосили п'ятиденну жалобу за загиблим військовим

З 12 по 16 липня у Великобірківській ОТГ оголосили дні жалоби для вшанування пам'яті трагічно загиблого під час військової служби в зоні проведення ООС, військовослужбовця 24 окремої механізованої бригади старшого солдата Володимира Яськіва.

Таке розпорядження з'явилося на сайті ОТГ.

Згідно з ропорядженням на знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій громади.

У ці дні обмежать проведення розважально-концертних заходів на території Великобірківської ОТГ, заборонено звучання розважальної музики в ресторанах та закладах торгівлі.

Відео дня
frame width="500" height="684" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" data-src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D4143253342417449%26id%3D794915593917924&show_text=true&width=500">

Нагадаємо, 9 липня 2021 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Золоте, загинув наш побратим - старший солдат Яськів Володимир Богданович.

Володимир знаходився на чергуванні та вів спостереження за противником, коли окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру. Ворогу була надана адекватна відповідь з дозволених засобів озброєння для придушення вогневих точок противника. Але під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим сталося непоправне...ворожий снайпер смертельно поранив Володимира. Характер поранення виявився несумісним з життям.
 

Читайте також: Його життя обірвала ворожа куля. На Сході загинув житель Тернопільщини, 44-річний Володимир Яськів
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up