Партнер рубрики Події

В "Центрі" та на БАМі вибило світло

В "Центрі" та на БАМі вибило світло
  • Знеструмлені будинки на вул. Гоголя, Руській і Лепкого, повідомляють читачі 3 вересня близько 12.00.
  • У міськраді запевняють, що аварійна бригада працює та шукає причини знеструмлення. 

 

На вулиці Лепкого зникло світло. Про це повідомляє читачка Інга. Жінка каже, що ніхто нікого не попереджав про технічні роботи. Вже хвилин 30 немає електрики. 

- Може, журналістам щось відомо, чому немає світла і коли воно з'явиться, - зателефонувала у редакцію пані Інга. - Додзвонитись до електромереж нереально.

Читачі також повідомляють про знеструмлення будинків в центральній частині міста. Зокрема, на вул. Руській та Гоголя. 

Відео дня

У міськраді повідомили, що в Центрі - аварія. Енергетики саме шукають, де саме знеструмило і якою є причина. Щодо відсутності електрики на вул. Лепкого, ані в міськраді, ані в електромережах про це не знали. Однак, запевнили, що з'ясовуватимуть причину та відновлюватимуть електрику.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лариса Філь

    На 15 Квітня 35, 29 від п'ятниці відключають. Причому ночами по пару разів. Обуренню немає меж! За три дні вже поломку можна знайти! Ціни попіднімали, а надати послуги, згідно їх квитанцій?
  • Петро Білецький

    на 15 квітня 2 рази виключали - в неділю і вчора 23 год
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up