Партнер рубрики Події

В Українському Домі запрацювала мистецька резиденція «Додому на Різдво»

В Українському Домі запрацювала мистецька резиденція «Додому на Різдво»
  • В Українському Домі для тернополян та гостей міста днями відкрилась мистецька резиденція «Додому на Різдво».
  • Розважатиме ця святкова локація усіх охочих до 22 січня.

На відкритті присутніх забавляли колядками й щедрівками та пригощали теплими пампушками та кутею. Також всі охочі могли послухати про традиції Святого вечора, повідомляє Теронпільська міська рада.

«У дітей зараз зимові канікули, тому ми повинні створити їм свято. Разом з тим маємо дякувати нашим захисникам, які дають можливість у такий важкий час ділитись нашою культурою та розповідати про неї, – зазначає начальник управління культури і мистецтв Світлана Козелко. – Попередньо на майстер-класах ми підготували листи подяки солдатам, якими прикрасили ялинкові манекени. Дякую нашим партнерам та усім, хто долучився до проведення свята, а також обласному центру еколого-натуралістичної творчості та тернопільським міським бібліотекам. Висловлюємо вдячність нашим захисникам за можливість зустрічати це Різдво разом».

Відео дня

У рамках відкриття платформи працює майстерня Різдва «Зимова феєрія», де діють майстер-класи із виготовлення ялинкових прикрас, декупажу різдвяних свічок, завʼязування української хустки.

Також у мистецькій резиденції є фотозона «Додому на Різдво» та проходить виставка робіт учасників міського конкурсу «Різдвяне диво».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, куди в Тернополі піти на новорічно-різдвяні свята.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up