В Яремче загинув 55-річний тернополянин (ОНОВЛЕНО)

В Яремче загинув 55-річний тернополянин (ОНОВЛЕНО)
  • 16 січня по обіді в місті Яремче на вулиці Свободи зі скелястого схилу берегу впав у річку Прут чоловік, повідомляють рятувальники.
  • На порятунок чоловіка направили 18 осіб особового складу та 5 одиниць техніки, в тому числі 2 човни.
  • Тернопільські турагенти стверджують, що всі їхні туристи живі-здорові і там не проходить жоден туристичний маршрут. Тому, припускають, чоловік на Прикарпатті відпочивав приватно.

16 січня о 14:27 на пункт зв'язку Державної пожежно-рятувальної частини №9 м. Яремче надійшло повідомлення про те, що в місті Яремче на вулиці Свободи зі скелястого схилу берегу впав у річку Прут чоловік. Про це повідомили на офіційному сайті управління держслужби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

  • До місця проведення аварійно-рятувальних робіт було негайно направлено рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №9 м. Яремче, пошуково-рятувального відділення Яремче та відділення водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, — йдеться у повідомленні.

Всього було залучено 18 осіб особового складу та 5 одиниць техніки, в тому числі 2 човни.

О 14:38, після прибуття до місця виклику, було встановлено, що в річці Прут на відстані близько 1,5 м, від берега перебуває чоловік, який не подає ознак життя. Підхід до місця перебування потерпілого ускладнений специфікою рельєфу місцевості.

Відео дня
  • Однак, двома рятувальниками пошуково-рятувального відділення Яремче в гідрокостюмах було розпочато заходи зі слідування до потерпілого з човном. Рятувальники прибули до потерпілого та транспортували його до берега, де передали працівникам поліції і швидкої невідкладної медичної допомоги, якими було підтверджено загибель чоловіка, — повідомляють франківські рятувальники.

На місці події працювала мобільна оперативна група Яремчанського міського відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Як нам вдалось дізнатись від власних джерел, загинув тернополянин, йому було 55 років, звали його Сергієм. 

Тернопільські турагентства, які відправляють відпочивальників до Карпат, чули про цей випадок. Але стверджують, що загиблий не був у складі жодної з тургруп. Повідомляють, що всі їхні туристи живі-здорові. І запевнили: в тому районі жоден маршрут не пролягає.

— Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "Нещасний випадок", — повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області. — Триває слідство. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up