"Вар'яти" куплять безбілотник для бійців АТО

"Вар'яти" куплять безбілотник для бійців АТО

Дебютні гастролі «Вар’яти-шоу» пройшли на славу: відвідали п’ять американських мегаполісів. Завдяки концертам гумористи заощадили кілька тисяч доларів, які підуть на потреби бійців АТО. Обіцяють повернутися в Штати, аби ще більше заявити про себе.

- Америку Ви вже підкорили. Що означає цей гастрольний тур для «Вар’ятів» у професійному плані? Чи збираєтесь повертатись туди? І яка буде географія виступу колективу?

Сергій Притула: «Підкорили» - це занадто гучно сказано. Ми тільки розпочалиJ). А в професійному плані просто приємно констатувати, що гастрольна географія нашого шоу не обмежується Україною чи Європою. За останніх чотири місяці ми закріпились на північно-американському континенті: спочатку Канада (Торонто, Монреаль), тепер – США. Будемо планувати там подальший гастрольний графік. Тут наші інтереси та інтереси організаторів збігаються.

- Чи піде якась частина коштів із загальної суми гонорарів на потреби бійців АТО, адже Ви продовжуєте активно займатися волонтерською діяльністю?

Відео дня

Сергій Притула: З цього туру ми відклали на АТО 5000$, ще 3700$ нам передали небайдужі українці перед та після концертів. До цієї суми докладу ще трошки зі своєї волонтерської скарбнички, і вийде якраз 11 000$ на безпілотник «Лелека».

Вкрав ручку з готелю

- Які подарунки привезли рідним? Чи хочете поїхати в Штати усією родиною не по роботі, а як туристи? 

Сергій Притула: Доньці привіз великого м’якого Мікі-Мауса, синові - теплу шапку та барабанні палички, які придбав у «Залі Слави Рок-н-Ролу» в Клівленді. Син грає на барабанах, тож, зацінив подарунок. Дружині привіз невеличкий срібний браслет (був винний ще на день народженняJ, але не хотіли купувати тут, домовились, що привезу з США).

Володимир Ковцун: Я додому привіз магнітики, вкрав ручку з готелю – у  мене друг колекціонує. Синові купив футболку в музеї слави Рок-н-ролу. Собі купив тарілочки з Нью-Йорку і Чикаго. Шкода, що в інших містах не встиг купити. А взагалі – гарно там.

Віталій Тильний: Магнітики, шоколадки, і АМЕРИКАНСЬКУ шапку, АМЕРИКАНСЬКУ!!!

Поїхав би тільки по роботі, бо, як турист, я там вже все побачив!)

Володимир Жогло: Працювати туди вернувся би тільки з концертами.

Валентин Сергійчук: Привіз дружині парфуми. І перший раз в житті вгадав))) Шо то значить американські)))) Ну, а собі, звичайно, пляшечку віскі)) І магнітики зі всіх міст, у яких був. Однозначно, хотів би поїхати в Штати, як турист, але як турист, за якого платять організатори))))

- І наостанок – коли «Вар’яти» розпочнуть новий гастрольний тур Україною? Найголовніше – коли вас знову на сцені побачать тернополяни?)

Сергій Притула: Якщо подивитись на наш гастрольний графік, то тур у нас не припиняється вже років три. Нещодавно був виїзд на Чернігів-Бердичів-Бровари, далі Львів, потім Миколаїв, Дніпро, Кривий Ріг, Жовті Води, Умань і т.д. Ну а в Тернопіль ми повернемось традиційно в кінці травня. Святкувати 8-ий День Народження «Вар’яти-шоу». 27 травня будемо чекати усіх в «Березілі»! До зустрічі!

 

Талановиті учасники колективу «Варяти» про свої враження від Америки та про те, чи раді поверненню в Україну:

Сергій Притула: Враження від туру, однозначно, позитивні. Відкривати «нові горизонти» завжди цікаво. Зрештою, задоволені і люди, і організатори. Єдине що трішки дошкуляло, то це так званий «джет лаг» - стан після трансатлантичного перельоту, коли кілька днів іде на перевлаштування організму з нашого часу на тамтешній, із врахуванням 7-8 годин різниці в часі. Бо коли, наприклад, концерт у Чикаго починається о 20.00, то за Києвом це 4-та ранку. А закінчували виступи приблизно о 6.30 за Києвом. І вискакувати бадьорим на сцену за таких обставин – це ще той викликJ.

Володимир Ковцун: Я перший раз в США, тому мені було все цікаво. Там дуже гарно. Але дороги такі, як в нас – є ями. Машини – такі, як в нас. Будинки – вищі, як в нас. Цікаво там…велично… Але тільки в центрі міст. А на окраїнах то в нас, напевно, і чистіше, і охайніше. Є плюси, є мінуси. Я б не хотів там жити. І, думаю, люди які там живуть – також би хотіли бути тут, але таке життя в Україні, що мусіли поїхати. Ніхто просто так не виїжджає і не покидає рідну хату. Звичайно, що радий, що вернувся назад в Україну. Тут добре. Тут все рідне. Тут всі, кого я люблю. Тут до всього близького – близько. Тут все моє – моє. Я тут хтось. Я відчуваю себе тут вільним. Я тішуся, що родився і живу в Україні. Згадав старий анекдот: вилазять 2 хробаки з гною і малий хробак каже мамі - хробачисі: «Як гарно тут! – пташки співають, сонечко світить, небо голубе…а чого ми живемо в гімні?». А мама каже: «Бо є таке поняття як Батьківщина». 

Володимир Жогло: То інший світ, жити так, як вони хочу, але в Україні!

Валентин Сергійчук: Так, радий. Тому, що додому повертатися завжди добре. І в нас такий концертний графік, що вихідні проведені з дружиною, - то рідкість і велике щастя) Я не відмовився б там пожити, але тільки в Чикаго. Якщо порівнювати, то Нью-Йорк - Київ, Чикаго - Львів! А я ніколи не приховував свою любов до Львова, де я і прожив 10 років) Враження – лише позитивні. Інший світ, у якому таки працюють закони!!!

Віталій Тильний: Щасливий, що вже нарешті повернувся на Батьківщину. США - нічого особливого... Хмарочоси... річка... міст через річку... Пам’ятник тьоті з факелом... реклама, зібрана в одному місці... якась фасоля срібна... музеї... футбольні поля... музей рок-н-ролу... привітні люди... ніхто не переживає, шо його чекає в старості... Все як в нас!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Omnis Omnibus

    Дорога редакція!

    Я знаю, що останніх пару років більшість ваших публікацій написані неграмотними школярами (у всякому разі, грамотність та наповненість матеріалу саме на такому рівні), але БЕЗБІЛОТНИК - це вже занадто.

    Дон Карлеон reply Omnis Omnibus

    До кого ви звертаєтесь? У них немає редакторів як таких, там кожен безграмотний студент журфаку (у кращому випадку) сам собі редактор.
  • Петро Білецький

    Шо тут сказати, Варяти. Купіть краще Джевелігнг
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up