Партнер рубрики Події

"Варʼяти" у Тернополі відсвяткували 7 років

"Варʼяти" у Тернополі відсвяткували 7 років
  • Цього року "Першому україномовному гумор-шоу Варʼяти" виповнюється 7 років.
  • У Тернопіль вони приїхали 28 травня. У залі "Березолю" не було жодного глядача, який би не сміявся. 

- До нашого 7-річчя я написав вірш: "Все починається з малого, з зернини хліб, промінчика зоря і навіть "Варʼяти" колись свою тяжку дорогу теж почали з "Подолян", - з таких слів свій виступ розпочав Сергій Притула. - Отакий вірш я написав, сам, нічого не придумував. Знаєте, ми тако з хлопцями сиділи балакали і сім років, то трохи шмат життя. Сім років тому, коли ми починали "Варʼяти-шоу" в Тернополі мені ще не було навіть 30-ти. А зараз вже посріблила скроні сивина, літа на осінь повернули. В нашого звукача ще не було дітей, а зараз двоє. Наш Владзьо сім років тому ходив на дискотеки за дівками, а зараз ходить забрати малого з дискотеки. Жогло був легший на сорок кілограм. 

Сергій Притула, як він озвучив зі сцени, думав з чого б то розпочати концерт, якими здобутками похвалитись. І вирішив почати з "Євробачення".

- Бо Притула і "Євробачення", то завжди смішно, - продовжує гуморист. - В тому сенсі, що пролетіло повз мене. Але я навіть не хочу зупинятись на тому Євробаченні, яке було в Києві в травні. Бо я не маю сили, всі люди кажуть, що виступ групи O.Torvald на "Євробаченні", то була ганьба. Бо ми зайняли 24-е місце. Я особисто так не вважаю, є ще двоє людей крім мене, які так не вважають. То група "Гринджоли". В пацанів нарешті відлягло, вони тепер не найгірші на "Євробаченні" від України. Якщо вони нормальні пацани, то мають виставити могорич тому Галичу. Я торкнуся більше лютого місця. Тоді ваш покірний слуга вів Національний відбір на каналі СТБ. Ну як вів, гнав - інакше не скажеш. І знаєте, коли дають можливість розвернутись на повну котушку. Питаю - що можна, що ні. А мені кажуть - Притула, роби все, що хочеш. І я памʼятаю так смішно було - сидить журі, той грузинський чоловік, Вєрка Сердючка - пацан, Джамала. А коло мене сидить Іларія, вона співає як цариця. І Джамала каже, якщо на землі існують ангели, то вони виглядають як Ви. Я кажу дякую, а тепер ще про неї щось скажи. І вже відбувся відбір на "Євробачення", O.Torvald пішли пити шампанське, бо ще не здогадувались в що вляпались. А мене кинули на амбразуру - стоять 85 журналістів і один з них каже: "Сергей, Ви так отлічно провали Національний отбор. Что Ви теперь будете вести "Євробачення", котороє будет в травні." А я кажу, ні чувак, я в травні не буду. А він питає, чому. Кажу, а на холєри мені того треба. Всі здивувались, але я нічого не пояснював, бо то журналісти. Їм що пояснюй, що не пояснюй вони все перекрутять, витягнуть з контексту і подадуть як хочуть. Але вам я можу розказати, бо ми колєги. 

Відео дня
blockquote>

Далі дивіться на відео. 

Після цього на сцену вийшли Тильний і Владзьо, які, як і Притула, зірвали зал аплодисментів. 

А Владзьо і Притула перед традиційним виступом "Смішні новини" яке завжди посперечались. Якщо жарти Притули будуть смішнішими, то дитину Владзя перехрещують і хресним батьком стає Притула. А якщо смішнішим буде Владзьо, то хрестять його і Притула стає його хресним батьком. Хто переміг дивіться на відео.

Вальон і Жогло - "Володимир і Великий" виступили з традиційними замальовками. Що ж витворяли два "варʼяти" на сцені та які сценки найбільше сподобались глядачам дивіться на відео. 

А в одній із своїх пісень Жогло розповів про те, як він записався у тренажерний зал, прийшов туди у білих атласних шортах і рожевій майці та що йому там сподобалось.

Про поїздку "Варʼятів" у Лондон та цирк, який вони влаштували під проходження паспортного контролю розповів Сергій Притула перед виступом Владзя. Дивіться на відео. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ілля

    А концерт був класним
  • Ілля

    Як завжди видалили відео через порушення авторських прав. Шкода(
  • Олько

    Було дуже круто!!!!!
  • каністра

    Щоб таке ліпити, як ліпив Притула, то треба або багато пити, або хз) Але було весело
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up