Вбитого військового Руслана Романюка поховають 18 листопада у рідному селі (оновлено)

Вбитого військового Руслана Романюка поховають 18 листопада у рідному селі (оновлено)
  • Похорон Руслана Романюка, якого знайшли мертвим у місті Дніпрі розпочнеться о 10.30 в неділю, 18 листопада.
  • В останню дорогу військового проведуть у церкві, де його хрестили. 
  • Односельчани розповіли про непросте життя Руслана.

- Тіло убитого воїна привезуть у суботу вечером, а похорон розпочнеться о 10:30 в Свято-Михайлівському храмі с.Білозірка, в якому Руслан Романюк приймав таїнство хрещення, - пише у соцмережі настоятель храму о.Олексій Філюк. - З покійним дідусем Серафимом чоловік любив приходити в цей храм молитися. 

Інформацію про дату похорону підтверджують і в Тернопільському обласному військовому комісаріаті. 

- Тіло транспортуватимуть як "Груз-200", відколи ми дізнались про страшну звістку - пропонували допомогу, думали може потрібно пальне, щоб привести його з Дніпра, адже в Руслана з рідних немає нікого, - каже сільський голова села Білозірка Володимир Горносум.

Відео дня

Як розповідають односельчани, зібравшись у відпустку додому, Руслана Романюка спіткала велика неприємність — його обікрали на вокзалі у Дніпрі. Він, залишившись без копійки та документів, звернувся у військкомат. Просив якоїсь допомоги з документами, грішми. Йому сказали чекати. Він і чекав, живучи на вокзалі майже тиждень. Якось рятували його волонтери, що приносили їсти. Саме волонтери і забили тривогу, коли вкотре прийшли погодувати і не знайшли  його. 
- У Руслана тут нема рідних, тідльки двоюрідна. Мати —  давно в Росії. Сказала, що на похорон не приїде, - кажуть люди із с. Білозірка. - Загалом, коли він раніше дзвонив до односельчан, то  казав, що вже хоче додому. Мовляв, на душі так неспокійно, так тяжко. Казав, що не знає, як добути до травня.
 

Нагадаємо, тіло військового Руслана Романюка з Лановеччини знайшли в закинутій будівлі у Дніпрі, в закинутій будівлі поблизу вокзалу. Відкрито кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • denis antivatnikov

    я фигею..как украли доки он что с клафелинщиками пил..были уже задерживали..если украли то иди в полицию..комендатуру..всп...какие то временную справку и военкомат военник востанавливать..или еще что...я фигею..
  • Катя Харчук ( Шуфлін)

    Чому люди приносили йому їсти , але ніхто не дав гроші на квиток додому? Чому? Ні, я не чекаю відповіді, і так все зрозуміло... Дуже шкода, що в такому великому світі людина, зіткнувшись з бідою, залишилась зовсім сама...
  • Александр

    Он жил с бабушкой и дедушкой, которые умерли несколько лет назад.....яка мужня людина
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up