Партнер рубрики Події

Крила з пір'я і корони з шишок : молоді дизайнери представили власні колекції одягу у Тернополі

Крила з пір'я і корони з шишок : молоді дизайнери представили власні колекції одягу у Тернополі
  • Показ дизайнерських робіт студентів Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола «Світ костюму. Краса по-українськи» відбувся в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді 26 вересня.
  • 15 студенток Галицького коледжу відділу дизайну представили колекції одягу, які робити цьогорічні випускниці коледжу.

Показ дизайнерських робіт студентів Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола «Світ костюму. Краса по-українськи» відбувся в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді 26 вересня.

15 студенток Галицького коледжу відділу дизайну представили колекції одягу, які робити цьогорічні випускниці коледжу.

Моделі представили колекції одягу під назвою «Експресія ніжності», «Crazy wings» та «Гетьманівна». Весь одяг виготовили власноруч студентки коледжу.

Відео дня

  - Дівчата починають шити такі особливі костюмі на початку 4-го курсу, - каже завідувач відділу дизайну Наталія Ющак. - Шиють костюми дівчата цілий рік, у кожен елемент вони вкладають чимало праці.

Перед тим, як шити, ми опрацьовуємо багато літератури, в якій шукаємо ідеї, зазначає пані Ющак.

Дівчата, які представляли колекцію, самі ще не шиють такі костюми, але кажуть, що надихаються ідеями колег.

  - Я вже шостий раз беру участь в показах, - розповідає студентка 2-го курсу Марія. - Але ця колекція мені подобається найбільше, бо вона дуже епатажна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up