Партнер рубрики Події

"Бив ногами по голові, коли я лежав на дорозі": велосипедист, якого вранці побили на Бандери, шукає свідків

"Бив ногами по голові, коли я лежав на дорозі": велосипедист, якого вранці побили на Бандери, шукає свідків
Фото: Тернопільські плітки

Вранці 26 березня на просп. Бандери водій авто Volkswagen побив велосипедиста. Той написав заяву в поліцію. І просить відгукнутися очевидців ситуації. 

Фото з місця ранкової події з водієм, який побив чоловіка, опублікували в одній із груп у Facebook. А згодом той самий велосипедист написав, що шукає свідків. І розповів як усе було. 

- Я виїжджав з провулку, який веде від магазину "Східний" на проспект Бандери, - розповідає Богдан Пастушак. - Перед виїздом на дорогу пригальмував, подивився наліво направо - транспорту близько не було. На зупинці вулиця Коновальця стояла маршрутка, десь метрів 50 від мене. Я рушив щоб перетнути дорогу, а в цей час по середній смузі з-за маршрутки на швидкості виїжджає білий бус. Його водій б'є по гальмах і я по гальмах - зіткнення не сталось. Після цього водій з жінкою із криками "дитина впала" вибігає з авто, кидає мене з велосипедом на асфальт і починає бити ногами, потім поламав велосипеда, сів в машину і поїхав в напрямку "Збаразького кільця".

Пан Богдан розповідає, що водій авто бив його ногами по голові, коли той лежав на дорозі. Слідчий має дати направлення на судмедекспертизу. 

Відео дня

Якщо ви були свідком побиття велосипедиста, чи маєте фото або відео, чоловік просить звернутися до слідчого Миколи Стрілецького за номером 068-421-31-41 або до Богдана Пастушака - 068-105-75-57.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, TelegramInstagramViber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (46)
  • Терен

    Тема не затухає, всі активно шукають хулігана водія, ляють на нього купу бруду, грозяться йому мало не небесною карою, а ніхто не хоче зрозуміти, чому ж так сталось, в чому причина? Ну нехай, той водій вчинив хуліганські дії, так, але ж СПРОВОКОВАНІ вони тупістю і безвідповідальністю бика на ровері! От в чому справа. І не без того, що перше, що він відповів водію було бичаче мичання на рахунок того, а ти чого тут їздиш. Не вибачення, не розуміння власної вини, а звичне биче хамство. Ну а далі відповідь кулаками. Що ж тут дивного? Як бику щось пояснити, якщо воно не розуміє і не хоче розуміти. І, до речі, найгірше, що ви тут не хочете так само зрозуміти причини того всього, що відбулось, а лише маєте жаль до вуйка, який дістав по морді. А потім дивуємось, чого ж то так в нас таке твориться на дорогах. Чого ж то стільки аварій, чого ж стільки гине. Бо такі бики не тільки на роверах, вони ще й на машинах так само їздять, і вулиці переходять так само, по бичому. І управи на них нема. І тут він ще дуже легко відбувся, міг ж просто загинути під колесами через власну дурість і тупість.

    І ще. Всі шукають хулігана, а не думають, що той вуйко також має відповідати за порушення ПДР? Ні? А чого ж так, як сі бавіць, то сі бавіць. Вуйко за це, а водій вже після того за мордобій. Скільки там тому вуйку штрафу світить? 510 за порушення правил переїзду перехрестя і 680 за створення аварійної. От нехай той вуйко також заплатить, якщо того водія треба наказати. А що, згідні?

    David Starr reply Терен

    Бити ногами по голові не можна, у нас не Сомалі і не Росія.
  • Marcus Aurelius

    Купа таких навколо. Багато возять в машині біти, металеві прути, молотки - суто зброю для нападу. Не оборони.

    Marcus Aurelius reply Marcus Aurelius

    При цьому, якщо ви сидите в машині, і навіть фільмуєте все на камеру, а нападник товче бітою по кузову вашого автомобіля - вам буде досить не просто доказати в суді, що це саме він їх наніс, а не вони були до цього там. Не знаю як в інших країнах, але в нашій державі це саме так. І вам залишається зразу ж виходити з авто, йти на зустріч нападнику, фільмувати його і цілитись іншою рукою газовим балоном по ньому і вербально голосно на камеру попереджати, що в разі нападу ви будете змушені його застосувати.

    Marcus Aurelius reply Marcus Aurelius

    Без фільмування в наших судах нападник проти вас легко розверне 125 ККУ Умисне легке тілесне ушкодження.
  • Александр Смирнов

    Ребенок упал из хрустика этого, дать пизды еще раз и закрепить дважды после

    Anonymous reply Александр Смирнов

    Щоб рєбйонки не падали при гальмуванні, треба їх пристібнутими в дитячих кріслах возити, живіші будуть.

    Паша reply Александр Смирнов

    Правильно! Водієві машини треба дати пизди, щоб не гонив і важав на другорядні дороги!

    Єврей reply Александр Смирнов

    Як кажуть в вашій місцевості, от осинки не родятся апельсинки, навіть не шкода дитини, бо бачачи такий приклад, нормальним він точно не виросте.
  • David Starr

    Ситуація типова для наших доріг, на жаль. Треба розбиратись, скоріш за все неправі обоє, але водій буса тепер відповідатиме за хуліганство, що правильно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up