В ТНЕУ вибирають ректора

В ТНЕУ вибирають ректора

Кандидатів на посаду ректора ТНЕУ – троє. Свої голоси за кожного з них студенти та викладачі університету віддають у середу, 25 квітня.

Останній ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий очолював виш з 2013 року. Чи залишиться він на цій посаді, покажуть результати голосування. Крім нього на цю посаду претендує доктор економічних наук Оксана Ляшенко та доктор економічних наук Володимир Мартинюк. Обоє колись працювали в ТНЕУ, зараз працюють в інших ВУЗах. 

- Я знала відразу за кого голосуватиму, бо працюю в університеті близько двадцяти років, тому з кандидатурою я відразу визначилась, - каже пані Надія. 

Відео дня

Як розповіла жінка, від студентської аудиторії для голосування були визначені делегати, а викладачі мають проголосувати до 14.00 25 квітня. У виборах бере участь 1085 осіб.  

- Думаю, що більшість моїх колег уже проголосували, - каже пані Надія. - Стосовно вибору, то кожен мав свою позицію і вибрав ту людину, яку вважає гідною. 

Про результати виборів читайте тутСтало відомо, хто керуватиме ТНЕУ
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Соня

    І виграє Крисоватий. Поки сам не захоче відступитись від посади, ніхто його звідти не посуне. Так всюди, у всіх університетах

    викладач reply Соня

    Ви як провидець. Саме так і відбулося. Вибори сфальшували!!!! Крисоватого там більше ніхто не хоче, а він перміг :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up