Зупинилось серце експрезидента ФК «Нива» Автанділа Мдінарадзе

Зупинилось серце експрезидента ФК «Нива» Автанділа Мдінарадзе
  • Експрезидент футбольного клубу «Нива» та колишній очільник Збаразької райдержадміністрації помер після ускладнень від COVID.
  • Кілька діб медики боролись за його життя. Просила про молитву і дружина Олександра. На жаль, врятувати життя чоловікові не вдалось.
  • Так, його більше немає, - ми не могли повірити, що Автанділа Мдінарадзе більше немає. — Журналісти зателефонували до його дружини Олександри. Жінка не могла говорити – її душили сльози. – Хвилин 40 тому помер. Дякую усім за молитву.

Тепер молитви потребує його душа.

Кілька днів тому Олександра просила у соцмережах про молитовну підтримку чоловіка Автанділа Мдінарадзе. У нього були ускладнення через COVID-19, стан був важким.  

  • Це була надзвичайна людина – добра, світла, і позитивна, а про його грузинську гостинність ходила неабияка слава, - каже товариш померлого тернополянина. Чоловік просив не називати його імені. – Він грузин, але це – справжній українець. Був…

Чоловік плакав. Рідко доводиться чути чи бачити, як плачуть кремезні чоловіки – відкрито, голосно, виливаючи сльозами весь біль.

Відео дня
  • Не можу я повірити, що його немає – просто не можу, - зізнався товариш, опанувавши себе. – Це – Людина-Душа, Людина-Легенда, Людина-Друг – так, це все з великої букви.  

"Щойно мені передзвонив головний лікар 1-ї лікарні міста Тернополя - помер від коронавірусу наш добрий друг, керівник грузинської спільноти Тернопілля, бізнесмен, меценат, екс-президент ФК «Нива» Автанділ Мдінарадзе, - пише на власній сторінці Demkura Taras. - Ще недавно ми вибудовували з «Авто» такі плани на співпрацю між українським та грузинським народами - і його не стало з нами...Це надзвичайно велика втрата для наших двох народів! Спочивай з Богом, дорогий наш друг! Бережіть себе, друзі!"

- Друже Авто, ти боровся, а ми молилися і вірили, що переможеш цю незрозумілу нікому недугу, - написав на власній сторінці у Фейсбук радник міністра МВС Михайло Апостол. - Не переборов, помер від коронавірусу наш добрий друг, тернопільський грузин і грузинський тернополянин Автанділ Мдінарадзе. Спочивай з Богом, дорогий наш друг! Бережіть себе, друзі!

І панахида, і чин похорону відбудуться сьогодні, 20 серпня, о 15.00. Поховають Автанділа Мдінарадзе у родинному гробівці на Микулинецькому кладовищі. 

Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, родині, колегам і друзям. Вічная пам’ять і Царство небесне…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Irakli L Mshvildadze

    Вічна пам'ять
  • Катерина Лендюк

    Вічна світла пам'ять. Царство Небесне.
  • Тетяна Остапюк

    Вічна пам'ять
  • Leokadia

    Царство небесне і вічна пам‘ять чудова людина пішла у вічність щирі співчуття родині
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up