У Тернополі автомобілі утворили колону і сигналили. Вшанували пам’ять загиблого у аварії таксиста

У Тернополі автомобілі утворили колону і сигналили. Вшанували пам’ять загиблого у аварії таксиста
  • У аварії неподалік Гаївського моста, що трапилась 29 листопада, загинув водій таксі "Пілот".
  • У неділю, 1 грудня, чоловіка ховають. Щоб вшанувати колегу, понад сто таксистів утворили колону  і проїхали містом. 

- Машини із шашками їхали і гуділи по місту, - пишуть читачі. - За колоною їде поліція. 

Нагадаємо, водій  SUZUKI GRAND VITARA., виконуючи маневр розвороту виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем DACIA LOGAN, яким керував таксист “Пілот”. Він від отриманих травм загинув на місці пригоди. 

Відео дня

У коментарях до статті про ДТП жінка потерпілого просить усіх свідків аварії відгукнутись. 

“Можливо хтось має фото чи відео з місця ДТП? Буду вдячна за будь-яку інформацію. [email protected] - пишіть.”, - пише пані Ольга. 

Тим часом, колеги такиста записали відео на згадку про загиблого. Кажуть, що пан Анатолій був професіоналом своєї справи та чудовою людиною.

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття родині загиблого. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • UpToNoGood

    Нерозвинені люди в умовах бідності стають тваринами. Живуть в майндсеті - "я проти них", "я проти нього". Сприймають життя як боротьбу з іншими на виживання. Смерть в багатьох випадках - бажаний ними кінець для опонента. Від прямого вбивства їх зупиняє страх кримінальної відповідальності і залишки моралі. Якщо забрати правову систему, поліцію, і покарання - ці люди будуть убивати із ненавистю і задоволенням.
    Їх трагедія в тому, що життя не є антагоністичною грою з нульовою сумою. Добробут всього населення землі зростає і міг би зростати значно швидше якби не такі люди...
    https://en.wikipedia.org/wiki/Zero-sum_thinking

    UpToNoGood reply UpToNoGood

    P.S. це йшлось про коментар VITALYA F
  • Любов Струк

    Ти дибіл, якщо говориш такі слова після трагічної смерті людини!!!!!!
  • VITALYA F

    Та туди йому б**ь дорога! За***ли ті таксісти,останню шкіру деруть!

    UpToNoGood reply VITALYA F

    торгуйтесь, відмовляйтесь. Кожен в праві ставити ціну за свої послуги таку яку хоче. І сприймати це треба позитивно і нормально. Ви за свої послуги також можете ставити ціну яку захочете. А вже ринок реагує - ви можете користуватись, торгуватись, відмовитись якщо ціна не влаштовує.
    Не думаю, що на цьому ринку конкуренція настільки мала, що там є монополія чи змова з ціллю підвищити цінити всім разом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up