Відео пристрасних танців на "Острівку кохання" підірвало Інтернет

Відео пристрасних танців на "Острівку кохання" підірвало Інтернет

Відео у Фейсбуці оприлюднила тернополянка Марина Орап. Менш ніж за тиждень воно назбирало майже 30 тисяч переглядів, понад 500 лайків та 300 поширень.

 

- Я, чесно кажучи, дещо здивована такою увагою до цього відео - для мене це було несподіванкою, - коментує "20 хвилин" Марина Орап. - Я була випадковою перехожою - просто гуляли з донькою парком, почули музику на острівці, пішли подивитись. Від побаченого емоції у мене були лише позитивні - ніжність, пристрасть, романтика, радість... Я б теж хотіла так танцювати, якби мала можливість навчитись. Тому, думаю, слід популяризувати танцювальні групи для людей різного віку.

Організували танці на "Острівку кохання" студія  танців "Social Dance Club".

Відео дня

- Ми були здивовані такій кількості переглядів - приємно, коли люди оцінюють те, в що ти вкладаєш душу, - каже Тарас Зелінський. - Такі вечори просто неба ми організовуємо вже три роки. Навчаємо переважно запальних латиноамериканських танців: сальса, бачата, кізомба, бразильського зуку. Навчитися, насправді, не складно - головне бажання. Танці роблять людей розкутішими, вільнішими та щасливішими.

Такі танцювальні вечори та майстер-класи просто неба  організовують безкоштовно - до танцю може приєднатись кожен охочий. Проводять такі заходи час від часу на вихідні.  Про час і місце заздалегідь повідомляють у групі в Фейсбуці "Social Dance Club".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Кактус

    гарно так, літній настрій
  • Герасимчук Ростислав

    підірвало Інтернет?

    Oleh Pasagur reply Герасимчук Ростислав

    шок! смотреть доконца!. Шо підірвало? де підірвало? Як журналісти дебілами були, так і залишилися.

    Кактус reply Oleh Pasagur

    ну не знаю 32 тисячі переглядів для Тернополя, ще й фейсбучного відео невідомої людини як на мене це багато

    Кактус reply Герасимчук Ростислав

    ну гугл знаходить на "підірвало Інтернет" 96 тис посилань, зокрема і на ТСН

    Герасимчук Ростислав reply Кактус

    Панотче Мстислав підірвав інтернет, а це так,  прошепотіло.

    Леся Пелко reply Герасимчук Ростислав

    Та чого ти , так в Контактах на Ура пішло

    Петро Білецький reply Герасимчук Ростислав

    ЛАЙК !!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up