Партнер рубрики Події

Відомі люди очима дітей

Відомі люди очима дітей

У "RIA плюс" рубрика - "Відомі люди очима дітей". Задля експерименту наш кореспондент показала дітям фото громадських діячів і просто відомих тернополян.

Ростислав Яцків - головний спеціаліст відділу туризму Тернопільської обласної державної адміністрації 
Катруся (5 р.): 
Цей дядько їздить по світу. Він був у багатьох країн, де є море і тепло. І ще він був у горах, там де сніг. Я по телевізору бачила як люди так подорожують. 
Тарасик (5 р.): 
Цей дядько має такого вертольота на пульті. Він ним літає всюди куди хоче. І ще на нього можна поставити камеру і знімати відео. Цей дядько так і робить.
 
Мар'яна Брик – тренер з танців
Таня (5 р.):
Ця тьотя працює моделлю, вона дуже красива. У неї дуже цікава робота, бо вона постійно ходить по подіуму і «показує моду». А ще вона любить морозиво.
Женя (5 р.):
Ця тьотя – лікар. Вона допомагає людям, в яких щось болить. У неї є великий чемодан, в якому багато ліків. І коли хтось хворіє, то вона дістає звідти ліки. 
 
Тарас Кривецький - представник ТУСК «Обнова»
Оленка (4 р.):
Цей дядько їздить на велосипеді, це його професія. Він їздить на ньому на роботу, в магазин, за іграшками і ще він просто катається на ньому.
Женя (5 р.):
Він – будівельник. Цей дядько будує високі будинки і потім в них живуть люди. А ще там є магазини з іграшками і «Кіндерами».
 
Марта Журавель – журналіст
Софійка (4 р.):
Професія цієї тьоті – співачка. Вона сама придумує пісні і співає їх. А ще вона танцює танці і грає на гітарі. І в неї є блискуча сукня.
 
 
Олександр Долішній – тренер з фрі-файту
Марічка (5 р.):
Цей дядько працює в дуже великому будинку, там де сидять президенти. А він слідкує за тим, щоб вони добре працювали, це його робота.
Тарасик (5 р.):
Він грає у футбол. Цей дядько вже дуже давно працює футболістом. У нього навіть є своя команда і він з ними грає у футбол.
 
 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up