Відомі люди очима дітей

Відомі люди очима дітей

У "RIA плюс" рубрика - "Відомі люди очима дітей". Задля експерименту наш кореспондент показала дітям фото відомих тернополян.

Олександр Стахів - тренер з футболу 
Діанка (5,5 р.):
- У цього дядька цікава професія. Він стрибає з парашутом. Спочатку летить в небо на літаку, а потім з нього зістрибує. Мій тато теж так працює.
Ілля (5 р.):
- Цей дядько має спортивне круте авто і їздить на ньому. Він - гонщик і це його професія. У нього є великий гараж, де він ремонтує авто.

Василь Катола - студент
Таня (4,5 р.):
- Він працює художником. Цей дядько вміє дуже гарно малювати людей. Він сидить біля моря і до нього підходять люди, які хочуть свій малюнок.
Петрик (5 р.):
- Цей дядько - боксер. У нього є груша і перчатки для боксу. Він ходить на тренування в зал і там б’ється.

Андріана Каритяк - медіаконсультант
Вітя (4 р.):
- Ця тьотя працює в бібліотеці. Вона розказує людям і дітям цікаві історії, які написані в книжках. І ще вона грає в різні ігри.
Христинка (5 р.):
- Її професія - співачка. Вона співає різні пісні, під які люди танцюють. І вона теж танцює на сцені різні танці.

Відео дня

Оксана Малінович - актриса драмтеатру
Таня (5 р.):
- У цієї тьотя гарна посмішка і вона любить тварин. Я думаю, що вона працює в зоопарку, де багато різних тварин. Вона їх годує, грається з ними.
Остапчик (5,5 р.):
- Вона їздить по світу і фотографує усе, що бачить. Вона була у різних країнах, бачила різних людей. І ще вона любить літати у літаках.

Руслан Даньків - переможець забігу “Рухаємо Тернопіль”
Єва (4 р.):
- Цей дядько працює полісменом. Він слідкує за тим, щоб люди не порушували правил. А поганих людей він забирає в тюрму. 
Ігорчик (5 р.):
- Цей дядько працює на такій роботі, де отримують багато грошей і керують людьми. Він бізнесмен, або президент. У нього є свій кабінет. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up