Партнер рубрики Події

Волонтер знайшов Віталика, Сашу і Дениса, які повернули його гаманець з грошима і документами (оновлено)

Волонтер знайшов Віталика, Сашу і Дениса, які повернули його гаманець з грошима і документами (оновлено)
  • Гаманець, де було понад тисячу грн., купа документів і посвідчень – вже у атовця Романа Павлишина.
  • Матеріал був кілька годин на сайті, як від Романа ми отримали звістку: діти відгукнулись, навіть додались до друзів на сторінці волонтера. Бабуся одного з хлопчиків дзвонила з Бережан, аби подякувати, що добрим словом згадали онука. 
  • Чи є в нас майбутьнє? Так, є!!! – Роман Павлишин, відомий тернопільський волонтер, не стримує емоцій. Про подію, яка трапилась з ним напередодні, чоловік написав на власній сторінці у Фейсбуці. - Вчора я загубив гаманець з грошима, всіма посвідчинями та документами, банківськими картками. Навіть не здогадувався про згубу.

Роман Павлишин розповів «20 хвилин», що напередодні ввечері жінка попросила дорогою додому зайти в магазин і купити продукти. Роман вже прийшов з торбою продуктів додому, раптом дзвонить телефон.

  • Мій син побіг до куртки і приніс мені телефон, бачу – дзвонять з банку, - поділився з нами Роман Павлишин. – Беру слухавку і чую, мовляв, ви загубили гаманець з документами і грошима. Картки ми заблокували. Ось вам номер телефону, люди знайшли і хочуть повернути.

Волонтер спочатку не повірив, адже навіть не здогадувався, що гаманця немає в куртці. Обшукав одяг – і справді немає.

  • Там всі документи були – паспорт, інвалідське посвідчення, волонтерське, ще купа документів, можете уявити мій стан, - поділився Роман. – Дзвоню за тим номером. Підняв трубку молодий чоловік.

Чоловік на тому кінці дроту спочатку попросив назвати, що було в гаманці. Почув перелік документів, приблизну кількість грошей, ще деякі речі і каже, мовляв, коли ви зможете підійти. Роман запевнив, що через кілька хвилин буде під крамницею, де, ймовірно, загубив гаманець.

Відео дня
  • Прихожу – під входом стоїть молодий чоловік, а біля нього троє хлопчаків, віку мого сина – років по 7-8, - поділився Роман. – Чоловік простягнув гаманець і попросив перевірити, чи все є.

Чоловік розповів Романові, що він вийшов з магазину – а тут до нього діти, мовляв, хтось загубив, ось гаманець – що з ним робити? Тоді чоловік зателефонував до банку, картки якого знайшов в середині. Просив номер телефону. У банку йому сказали, що номер клієнта дати не можуть, але готові передати його контакти власникові карток. Так і знайшлись.

  • Хлопчаки заробили на морозиво, слова вдячності всім, - ділиться волонтер. - Ще є людяність в наших. Усе буде Україна! Дякую Вам!!!

Волонтер каже, що на емоціях забув навіть розпитати, як звуть хлопчаків. Тепер розшукує і їх, і їхніх батьків або вчителів, аби подякувати за таких дітей.

  • Вони вітались зі мною, може, бачили у школі, куди я вожу свого малого, - припускає Роман. – Певно, ці діти місцеві, живуть на «Дружбі». Може, вчаться в початкових класах у 7 чи 12 школах. Відгукніться!

Довідка

Хто знайомий з хлопчиками, їхніми батьками чи вчителями, прохання зателефонувати Романові Павлишину: 067 381 44 99. Або журналістці Ірині Беляковій: 067 747 28 44. 

Матеріал був кілька годин на сайті, як з журналісткою зв'язався Роман Павлишин. 

- Діти відгукнулись, я вже знаю, хто вони - це Віталик і Саша, які навчаються у 7 школі, і Денис з 12-ої, - розповів Роман Павлишин. - Всі хлопці проживають на Карпенка, 1. Дякую їм щиро - тепер піду за таких кльових дітей і директорам шкіл та вчителям дякувати.

Подзвонила волонтерові і бабуся Віталика, яка проживає в Бережанах. Жінка прочитала матеріал - і волонтерова подяка її онукові дуже розчулила. Роман і їй подякував за таку дитину. Словом, - happy end  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • ненза

    йди нахуй зі своєю рекламою, псевдоволонтер! І до бабусі з Бережан - дура стара, не ганьби внука, він здійснив поступок, а ти, стара курво, хочеш на ньому пропіаритися
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up