Партнер рубрики Події

У податковій - "позаштатна ситуація", нікого не приймають. В ОДА кажуть - тут спалах коронавірусу

У податковій - "позаштатна ситуація", нікого не приймають. В ОДА кажуть - тут спалах коронавірусу
  • Тернопільський Центр обслуговування платників тимчасово не прийматиме відвідувачів. Таку інформацію держструктура опублікувала на офіційному сайті. 

  • Нараз прийом заборонили лише на три дні. З чим це пов'язано, не уточнюють. Як з'ясували журналісти "20 хвилин", у одного із працівників податкової підтвердили коронавірус. 

- У зв'язку з виникненням позаштатної ситуації, задля безпеки відвідувачів та працівників, залучених до роботи Центру, тимчасово з 16 по 18 червня 2020 року зачинено для відвідування Центр обслуговування платників Тернопільської ДПІ, - йдеться в повідомленні на сайті Тернопільського управління Державної податкової інспекції.

У працівника підтвердили СOVID-19 

Як повідомляє начальник Тернопільського управління ГУ ДПІ Лілія Волянюк, "позаштатну ситуацію" і справді спровокував коронавірус. 

- Ситуація з захворюванням на коронавірус загострилась в Україні, на Тернопільщині, зокрема, - коментує Лілія Волянюк. - На жаль, наше управління не стало винятком. В одного із працівників Центру обслуговування платників Тернопільської ДПІ також підтвердили цей діагноз. Тому ми змушені тимчасово припинити прийом людей, щоб уникнути поширення вірусу.

Відео дня

Пані Волянюк каже, що наразі рішення про обмеження відвідувачів прийняли лише на три дні. За потреби термін можуть продовжити. Про усі зміни повідомлятимуть на сайті. 

Працівників, які були у контакті з людиною, інфікованою СOVID-19, вже тестують, а приміщенні проводять дезінфекцію. 

Як повідомили в Тернопільській ОДА, у Головному управлінні Державної Фіскальної Служби  області зафіксовано третій спалах коронавірусної інфекції на Тернопільщині. Підтвердили 23 випадки захворювання. 

Можна скористатись онлайн-режимом

Консультації з питань податкового законодавства треба звертатися лише в телефонному режимі. Вхідну кореспонденцію, у тому числі Заяви на отримання адміністративних послуг, можна подати лише через спеціально облаштовані скриньки.

За наявності електронного цифрового підпису, платники можуть скористатися сервісом «Електронний кабінет», що розміщений на субсайті територіальних органів Головного управління ДПС у Тернопільській області за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua/.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • ♤♡◇♧

    америкоси за пару днів вилікували , вірус долбоєбізма.
  • Maks Masnyk

  • Анонім

    Ну ,що зелені піз.....ки догралися із послабленням карантину ,а тепер вилазять боком всі ці послаблення і множаться на ноль всі попередні заходи, які тривали з 12 березня. Грати х......м на роялі у них краще получається ніж  керувати державою.
  • Оля Коляденко

    Там вже декілька тижнів ця ситуація і не один хворий .....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up