Партнер рубрики Події

Вихованці студії танцю влаштували свято на Набережній, аби зібрати кошти для ЗСУ: фоторепортаж

Вихованці студії танцю влаштували свято на Набережній, аби зібрати кошти для ЗСУ: фоторепортаж
  • Напередодні Дня міста, 27 серпня, неподалік причалу тернопільського Ставу було шумно. Діти – учасники школи танцю Dance Mafia Family організували великий благодійний захід.
  • Виступи маленьких танцюристів та місцевих музикантів, хенд-мейд ярмарок, смаколики і не тільки чекали на тернополян.
  • Як відбувався захід – дивіться у нашому фоторепортажі!

Вихованці студії сучасного танцю Dance Mafia Family влаштували на Набережній справжнє свято у підтримку Збройних Сил України. Для гостей приготували танцювальні постановки, флешмоб, солодку випічку й десерти, «живу» музику, а також велику кількість позитивних емоцій та вражень.

Відео дня

Благодійне дійство стартувало о 18.00. Біля фонтану «Сльози Гронського» зібрались десятки перехожих – адже гучну музику було чутно ще з центральної частини міста.

Свято організували силами малечі та їхніх батьків, розповідає керівниця школи танцю Валерія ГарбузенкоВона і Юлія Підгайна підтримали дитячу ініціативу. Приєднались і місцеві співаки.

– Ми є частинкою мережі танцювальних студій Dance Mafia Family в Україні. У нашій школі навчається багато талановитих діток. Вони захотіли підтримати військових тим, чим вміють найкраще – танцями. Батьки не залишились осторонь цієї ідеї і напекли свіжих смаколиків. Діти сплели різні прикраси. Ми опублікували анонс події, і знайшлися музиканти, які виявили бажання виступити. Ми згуртувалися, наче велика сім’я. Приємно бачити, як одна ціль об’єднує багатьох людей, – каже Валерія Гарбузенко.

На ярмарку можна було придбати квіти, патріотичні листівки, льодяники, браслети, сувеніри та безліч солодощів: від печива та кексів до кольорового желе, синьо-жовтих льодяників та піци. Діти, за словами організаторів, збирали кошти для військових з Тернополя, які воюють на передовій.

– Всі, хто приєднався до благодійного заходу, купив якийсь смаколик чи річ, зроблену малечею, або ж просто прийшов подивитись на виступ танцюристів – вже підтримали захисників. Завдяки їхній сміливості ми можемо виступати, відчувати, що життя триває, і об’єднуватися задля Перемоги! Всі виручені гроші ми передамо тернопільським бригадам. У них багато потреб! – додала пані Валерія.

 

Читайте також:

Тернополяни у соцмережах вітають Файне

Як добре Ви знаєте Тернопіль? Тест до Дня міста від «20 хвилин»

Нова бронзова «зірка» з'явилась у Тернополі неподалік Катедри

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up