Викрали медикаменти та харчі, які мали відправляти солдатам на Схід

Викрали медикаменти та харчі, які мали відправляти солдатам на Схід
  • Волонтерка звертається до злодіїв через соцмережі, аби ті повернули викрадене. Обіцяє анонімність.
  • До поліції інформації про крадіжку не надходило. Проте після повідомлення у соцмережах правоохоронці розпочали перевірку.
  • З криком душі звертаємося до Вас! – пише на власній сторінці у Фейсбук відома волонтерка Марія Шестопалка. - Протягом останніх двох тижнів з їдальні колишнього Комунтрансу, що на вул.Тролейбусній, 7а, невідомими особами викрадено усі речі, продукти харчування, медикаменти та перев’язочні матеріали, які були зібрані для передачі нашим захисникам, що оберігають наше з Вами мирне життя . Значна частина вкраденого до нас надійшло із діаспор різних країн.

Волонтери Тернополя користувались примішенням їдальні тривалий час – її для потреб допомоги армії офіційно надала місцева влада. Вона ж подарувала волонтерам електроплиту для приготування смаколиків для хлопців, що зараз перебувають на передовій.

  • Працею групи "Матерів у молитві", всіх небайдужих городян на передову тонами відправлено домашні страви для наших захисників, - пише Марія Шестопалка. – Також викрадено посуд та електороприлади, які використовувалися для приготування їжі. Цим ганебним вчинком "прославлено" наше місто на всі країни, які надавали нам посильну гуманітарну допомогу для воїнів.

Волонтерка сподівається, що після опублікованого в соцмережах «заговорить совість» злодіїв, які повернуть все викрадене.

Відео дня
  • Якщо проснеться ваша совість і ви самі засудите свій ганебний вчинок, просто  поверніть вкрадене, - звертається волонтерка. - Гарантую, що вашого імені я ніколи і нікому не розголошу. Телефонуйте (067) 701-36-60, волонтер Марія.

До поліції повідомлення про викрадення волонтерського майна, продуктів та медикаментів для бійців не надходило, запевнив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. Проте після опублікованої інформації у соцмережах, правоохоронці проведуть перевірку за даним фактом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Наталя Негодіна

    Потвори!!!Поверніть все!!!
  • Оксана Якимів

    2
  • Таміла Демкура

    Я
  • Luba Shoorgot

    Прочитаному повірити нереально.Якщо так багато вкрадено,то напевно вивозили,в руках всього не донесеш.Виходить,група злодіїв . ЖАХ!!!!!! Дуже встидно і дуже неприємно і дуже страшно......Це ж напевно і не поляки і не москалі....і не іновірці...

    Искра reply Luba Shoorgot

    Москалі, агенти Путіна зробили це.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up