Партнер рубрики Події

Він був єдиним сином у батьків. Друзі розповіли про Миколу Смолея, який втопився у Ставі

Він був єдиним сином у батьків. Друзі розповіли про Миколу Смолея, який втопився у Ставі
  • Микола любив фотографувати, подорожувати, займався плаванням і дуже любив життя. 
  • З дівчиною - Христиною Ляхович, він зустрічався недовго. Але як кажуть друзі хлопця, вона йому дуже подобалась. Він думав про сім'ю. 
  • 16 грудня цього року Миколі Смолею мало б виповнитись 25 років. Христині Ляхович 20 жовтня - 19 років.

Тіло Миколи Смолея рятувальники знайшли вранці 5 серпня. Друзі та рідні хлопця до останнього не вірили, що це він. Дівчину Миколи - Христину Ляхович знайшли 3 серпня. 

- Мій чоловік Миколу знає уже років сім, я десь чотири, -  розповідає Наталія Процик. - На скільки я знаю, то Микола з Христиною познайомились на прощі. Зустрічались вони недовго. Вперше ми з чоловіком про неї дізнались 1 серпня. На скільки знаю, то вона з Козівського району і ніби вчилась у Кременеці. Жила у Тернополі. Микола розповідав, що Христина йому дуже подобається. Казав, що хоче сім'ю, що вже готовий до цього. Він дуже любив проводити час з нашим малюком. 

Як розповідає Наталія, Микола хотів познайомити їх з чоловіком зі своєю дівчиною. Вони планували спільну поїздку у Карпати. 

Відео дня

- В той день, коли трапився нещасний випадок, він мав зустрітись з нами, - продовжує жінка. - Ми планували пікнік. Але Микола не дзвонив. Ми з чоловіком зрозуміли, що він напевно пішов до дівчини. Я зайшла тоді в instagram і побачила на його сторінці відео зі Ставу. Ще сказала тоді, що вони так пізно пливуть там. Останні слова Миколи на одному з тих відео: "Ми пливемо біля Дального пляжу. Романтика. Люди цінуйте хороші моменти". 

За словами Наталії, хлопець займався спортом, катався на велосипеді та три роки займався плаванням.

 - Він добре вмів плавати. Микола щороку ходив купатися на Йордан, - розповідає Наталія Процик. - Що трапилось, ніхто поки не знає. Ми стараємось з'ясувати. Батьки хочуть знати, чому так трапилось. Микола в батьків - єдиний син. Вони довго на нього чекали. Робили все для його майбутнього. 

Крім плавання Микола цікавився подорожами, фотографією. Дуже любив читати книги і ввів здоровий спосіб життя. 

- Він бу дуже добрий, веселий, життєрадісний, хотів максимум взяти від життя, хотів розвиватись, - каже жінка. - Постійно прагнув нових знань. У нього було дуже багато друзів. Микола завжди допомогав, але ніколи нічого не очікував взамін. Він не сидів без справи, постійно працював. Він займався перевезеннями пасажирів. Робив все, щоб людям було комфортно.  

Христину Ляхович поховали сьогодні. Коли поховають Миколу Смолея поки невідомо, але за словами Наталії, похорон може бути у неділю, 6 серпня. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Halyna Richter

    Kola, naw zolotuj xlop4uk,spo4uvaj sone4ko.takux jak tu tak malo. i tu nas zaluwuv. v tebe sonja4na dywa. ale mu we zystrinemosj
  • Сашка Вендин

    так де знайшли його тіло?

    Ліля reply Сашка Вендин

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up