Він зігрівав нас своєю теплотою і посмішкою: не стало директора 11 школи Павла Літинського

Він зігрівав нас своєю теплотою і посмішкою: не стало директора 11 школи Павла Літинського
  • Стан директора останніми днями був вкрай важкий, але колеги сподівались, що він все подолає. Бо, кажуть, здавалося, що не було такого, що йому не під силу.
  • Вічна пам’ять і царство небесне Педагогу і Людині…

Сьогодні, 3 квітня, не стало директора школи №11 Павла Літинського.

Педагог серйозно хворів, останніми днями перебував під апаратом ШВЛ. Колеги кажуть, про смерть директора дізнались кілька годин тому і досі не можуть повірити, що його вже немає.   

Не так давно захворіла дружина директора. Потім і Павло Степанович. Днями дізнались, що він під апаратом ШВЛ, а вчора вже був у комі.

Відео дня
  • Ми збирали кошти на лікування і були впевнені, що з ним все буде добре і Павло Степанович подолає недугу, — розповіла вчителька історії школи №11 Інна Чернецька. — Сьогодні в шкільній групі побачили повідомлення, що його вже немає…

Павло Літинський був пенсійного віку, але працював. Колеги кажуть, не пригадують, коли востаннє був на лікарняному. Кажуть, він зігрівав нас своєю теплотою і посмішкою.

  • Досі не можу усвідомити і повірити, що його немає, — каже Інна Чернецька. — Я без його усмішки не уявляю нашу школу. Він завжди знайде потрібні слова, ніколи не відмовляв у проханні. І директор хороший, але передусім це була дуже добра людина. Як ми будемо без нього – не знаю.

Колеги згадують Павла Літинського лишень з теплотою.  

— Пішли у засвіти Ваша доброта й людяність, мудрість наставника й велич педагога, — пише Людмила Перейма. — Скорботи - без міри. Таких завжди береже пам'ять. Спочинку з Богом і Царства Небесного.

"Педагогічна спільнота міста сьогодні в скорботі, - йдеться на сайті управління освіти та науки міськради.  - У засвіти пішов відомий освітянин, високоавторитетний фахівець, багаторічний очільник Тернопільської загальноосвітньої школи №11 Павло Літинський".

Самовіддана педагогічна праця Павла Степановича, його мудра й виважена управлінська діяльність залишили незглибимий слід у душах усіх, хто був з ним поруч: колег-педагогів, учнів, батьків. Досвідчений наставник і щирий порадник, він залишив на освітянській ниві щедрий засів мудрості, щирості і добра. Своїм життєвим прикладом пробуджував жагу пізнання в молоді, був вірним новаторським пошукам і прагненням, сміливо реагував на виклики сьогодення.

Управління освіти і науки Тернопільської міської ради, Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу, профспілка працівників освіти і науки міста Тернополя висловлюють щирі співчуття родині та близьким. Вічна і світла пам‘ять світлій Людині! Царство Небесне!

«20 хвилин» щиро співчуває родині, колегам і всьому колективу освітян Тернополя. Світла пам’ять і Царство небесне р.б. Павлу

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (168)
  • Наталя Дідилівська

    Вічна пам'ять
  • Лидия Раздобудько

    Царство Небесне.🙏
    Щирі співчуття рідним.
  • Світлана Булат

    Хай спочиває з миром, вічная пам'ять
  • Ekaterina Gorbachuk

    Вічна пам"ять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up