Партнер рубрики Події

Відмовилися від святкування випускного, а кошти передали на ЗСУ

Відмовилися від святкування випускного, а кошти передали на ЗСУ

У Тернопільському обласному ліцеї «Знамення» присвятили випускний подяці тим, хто боронить Україну на фронті: дівчата відмовилися від урочистого святкування, а зібрані кошти передали на потреби Збройних Сил України.

Про це повідомили в Тернопільсько-Зборівській єпархії УГКЦ.

Урочистою була Архиєрейська Свята Літургія у малій базиліці Зарваницької Матері Божої, яку очолив владика Теодор Мартинюк, єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський. У такий спосіб випускниці подякували Всевишньому за благословення і можливість допомагати захисникам. Упродовж року дівчата підтримували військових працею і молитвою.

Відео дня

Привітала випускниць заступниця директора департаменту – начальниця управління загальної середньої, дошкільної, позашкільної, спеціальної освіти та цифрової трансформації департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ганна Зварич. Вона вручила випускницям свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

Також грамоту директора департаменту освіти і науки Тернопільської ОВА отримала в.о. директора Тернопільського обласного ліцею «Знамення» Віра Шпуняр та класна керівниця 11 класу Марія Беш (с.Ольга ЗСПБФ) за активну педагогічну діяльність.

«Великого бажайте! Будьте впертими і наполегливими у досягненні своїх цілей, крокуйте впевнено. Будьте завжди діяльними і відповідальними дочками свого роду, свого народу. Шануйте і любіть своїх батьків! Не забувайте тих, хто навчав, допомагав зростати духовно!», – побажала у вітальному слові Ганна Зварич.

Довідка
Щороку в Тернопільському обласному ліцеї «Знамення» педагоги, працівники та ліцеїстки усією спільнотою дякують Богу за прожитий навчальний рік. Це – другий випуск Тернопільського обласного ліцею «Знамення» і чотирнадцятий — колегіуму для дівчат «Знамення».

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що у Тернополі не буде урочистої ходи випускників та як відзначатимуть випускний у школах Тернополя.

 

Читайте також:

Випускний-2023: як готуються випускники Тернопільщини і в скільки обійдеться святкування

У райцентрі на Тернопільщині вирішують, чи влаштовувати урочистості для випускників

Вбрання за тисячі доларів на один раз та зіркові гості: як у Тернополі проходили паради випускників

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up